wake me up, before i slowly drown.

17.3.11

I can't get enough of you.


Kyllä, kyllä, kyllä, kyllä, kevät on täälläääääääääääääääääääääääääääääääääää!
Talven kaamospaska alkaa jo vaipua unholaan. Ilolla lähden kouluunkin kun aurinko häikäisee ja on kaunista, ja uloskin voi lähteä ilman että pelkää paleltuvansa kuoliaaksi.
Kylmä on vain tuuli Meri-Lapissa, hyi.

Ja totta kai keväthän on myös tätä kuuluisaa rakkauden aikaa. Ja voin kertoa, että niin muuten on, koska;

I saw you, and I loved you since then Toisiin asioihin. Tatuoiminen on jäänyt vähäiseksi, siis tosi tosi vähäiseksi. Nyt se alkaa tulla pikkuhiljaa takaisin. Jahka saan neulat ja lisää väriä tilattua alkaa taas hakkaus."Come what may, I will love you until my dying day"

Ystävä-Annika antoi kätensä mulle "raiskattavaksi" toisinsanoen.
Ihan extempore juttu kylläkin oli, Facebookin chat kun on niin ihmeellinen. Ehdotin kahveja meillä ja tatuointihimoissani menin sanomaan, että teemmäkös nyt jotaki. Tottahan me tehtiin, oli vaihtoehtoina teksti ja/tai kuva, mutta päädyttiin loppupeleissä tekstiin.

"Come what may" on elokuvasta Moulin Rouge, jota Annika niin kovin rakastaa (ja niin minäki, nam!!). Selattiin lehdistä erilaisia fontteja, joita vois vähän mukailla.

Siirtokuva oli iholla, kaikki oli ok, mutta. Polkimenpaska teki tenät. Sitä vähän aikaa (tunnin?) asettelin ja toimiiii. Oli voiton tanssit lähellä, mutta hillitsin itseni.


Mun omasta mielestä ihan hyvä, kummallisesta vinkkelistä tuon kuvan napsasin, teksti näyttäis et on vinossa vaikka se suorassa onkin :p

Sain sitten hiustenleikkuun tatuoinnin ansiosta, mamma sai kans, nyt kehtaa mennä uudella päällä kohti kevättä ja kesää jeeeah! :)

"That's all folks"


Saatat pitää myös näistä

3 kommenttia

  1. Toi teksti on kyl ihan sairaan siisti! Ihan ku "ammattilaisen" tekemä. Ootko kerinny tekee jo monta kuvaa?

    VastaaPoista
  2. Son tuossa kyllä helvetin huonolaatusen näkönen, pitää ottaa uus ku on parantunu ja turvotuski laskenu! :D jjoo oon mä tehny jonku verran noita, itelle ja sit on semmosia mistä ei oo ottanu kuvaa. :s

    VastaaPoista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)

Olen UKKO.fi-kevytyrittäjä

ukkofi_badge2_s.png