sipulikassi ja puserovanttuut.

11.2.13olen rakastunu Gjallarhorn- nimisen yhtyeen Suvetar- kappaleeseen jota oon ettiny siitä asti ku näin Aarre- lehen mainoksen televiisiosta. uuhh ma tukka. 

Mie olen päässy taas värkkäämään vähän vaikka mitä. Lapasten teko on taas pistetty hetkeksi nurkkahan ja nöyrryin ja ostin sitten oikeaa liitutaulumaalia ja maalasin sen tarjottimeni sitten sillä. Tarjotin oli äklön vaaleanpunasen värinen, siitä tulee helmiäismusta.

nyt tehin semmosen pikkusen kouluprojektin, sain ihanalta ystävältä peltipurkkeja, ja sitten värkkäsin kakkupaperilla ja helmiäisspraylla vaikka minun oikea ja alkuperänen lähtökohta oli mummon pitsiliina. noooh..

ihanaa helmiäistäää mmmmmm


mummon vanha kello sai uuden elämän ku etin fraaseja ja quotteja (mikä se oikia suomi-sana on?) ajasta ja löysin tämän:


 ja koska mummohan on edesmennyt niin ajattelin tämän olevan sopiva. tulostin tekstin "pienen" saikkaamisen jäläkeen normaalille kirjansivulle (tässä tapauksessa siinä puhutaan nyt sipuleista), sitten tajusin että muistan mummon kans hyvin sen virkatusta sipulikassista. Hassua. 
Pyörittelin kellon osia tuosa paperilla ja liimasin kuumaliimalla paikalheen. Kellosta on ollu 4 hukassa jonku pienen iäisyyden, uskoakseni uus nelonen oli leikattu jostaki kahvipussin kylestä. Söpö se on silti.


Löysin tämmösen mahtavan äijän youtuupista, käyttäjänimellä synth000, joka tekee acapella versioita rokkiviisuista eikä tokikaan unoha huumoria. monista sillä on oma tulkinta mitkä ei oikein minnuun uponnu. törmäsin tähän itteasiassa ku ajattelin että kuuntelenpa nightwishin dark chest of wondersin ja tämä oli ekana siinä parodiana.
parhain oli kuitenki Amaranthen Hunger. 

 

mjöö.

tänhän illala sukulaistyttö Johanna tuli käyhmään ja ku kävelin ovelle vastaan nii kävimä varastamassa meän pihan roskiksen vierestä kaks vanahaa pinnatuolia. Kyllä me jossun kansa pietettiin marttakerhoilut ja kolme tuntia leikkasimma vanhasta puserosta lapasten kaavoja ja ompelimma kovalla vaivalla käsin niitä kiihni. molemmat sai yhen käen lapasen valamiiksi. huomenna oletettavasti jatkuu, koulussa tehen joku päivä niihin meile vuoret. kuvvaahan minä en voi teille tarjota koska MUISTIKORTTINI MENI RIKKI</3 hiljainen hetki hyvin 4 vuotta palvelleelle 2GBkortilleni.

nuin.

kuvaa saan varmaan huomisen jälkeen ku ostan uuen kortin, ikävä tosi asia kirpasee kovasti.

Saatat myös tykätä näistä

2 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)