maanantai 29. heinäkuuta 2013

sinun silmäsi painaa, sun täytyy taistella vastaan, näin se on


löysin yhen ihan huippujutun! oikeasti, PINTEREST FAIL BLOGI! (täälä!)
oli hyvinkin viihdyttävä, nauroin iha huluna.


jaaaaaa minun omat pinterestitestit jatkuu. sanahirviö ja koko akka on solmusa.

huonot elämäntavat saa mulle ainaki törky palion vinnejä. en tykkää. mulla on nyt tän "aikuis ajan" ollu suht hyä iho, toisin ku teininä. jos oisin tän niksin tienny miljoona vuotta sitten, ei ois vituttanu läheskään nii palijon.Ja tämä seuraavahan kuuluupi näin:

World's most effective and cheapest acne spot treatment: one un-coated aspirin tablet + 4 drops of water. Mash up using your finger and apply to problem spots. Wait a few minutes and rinse off. Works wonders at reducing redness and swelling and speeding the recovery of painful zits and pimples. Can also be used on entire face as a mask to reduce pore size and prevent acne.


Joo mahtava myyntipuhe. Siis suoraansuomennoksena päällystämättömiä särkylääkkeitä, käytin ite paratabseja, ja 4 tippaa vettä. NELIÄ. TIPPAA. VETTÄ. are you fucking kidding me? suomalaiset pillerit ei hajua tuomosesta määrästä. Mulla meni yhteen tablettiin melekeen puoli desiä ja en jaksanu sitä ets kokonaan muusata!:D tosiaan. Annoin olla "naamiona" jonku 10min. Helpotti kipeään finniin, poisti punotusta mutta kuivasi naaman. Rasvauksen jälkeen aamula katoin ja vinnit ei ollu lähteny. Joten aika plusmiinusnolla. Saattaa sopia ihmisille joilla on ehkä vähän enemmän ku yks pieni yksittäinen kerran kuussa. Suosittelen, saattaa olla apua.JA ERITOTEN HALUAN MAINITA! pinnihirmun ja hellun vessa on päässy monen monituisen boardille, nimittäin tämä.
Jeeee onneksi olkoon meidän (epäsiisti ja sekainen) vessa(n hyllykkö)! 

----

Oon nähny paljon tätä ombré juttua. Noooh. Ensin lähettiin villinä tyylisuuntauksena ombre-hiuksista. nyt ku se buumi on menosa ohi, huomasin vahingossa itekki tehneeni omille hiuksille pienimuotosesti ombret. Saatana. (Mut mulla onki tumma pohja (=pitkä juurikasvu) ja vaaleita raitoja hyvin vähän, ähäkutit.)
Yks juttu kuitenkin mitä oon halunnu kokeilla jo kauan mut en sit tiiä miksen oo niin teheny, on ombre kynnet. No, tännään sitten kun oltiin anoppilassa ja helluska pesi onessaan autoansa ennen armeeniaan lähtöä, päätin testata tätäki.

En ensinnäkkään tienny mittään muuta ku et mitä välineitä tähän tarvittin :D Ei tekniikkaa tai mittään tai jotain elintärkeitä juttuja. No nyt mää tiiän ja myös kerron ne teile.

Mulle ei oikein sovi mikkään väri. Ainakaan omasta mielestä. ja vaikka sopiski ja ite tykkäisin siitä, niin se aina riitelee mun asun kanssa, oonhan niin muotitietonen ;)
Halusin siis kokeilla ranskalaista manikyyriä ombre style!valittin siis pohjalakaksi nuden eli läpikuultava vaaleanpunaisen (manikyyrilakka), valkosen muka manikyyrilakan ja topcoatin. 

koko kynsi lakataan ensin pohjalakalla.  anna kuivua hyvin!
 uita meikkisientä juoksevan veden alla tovi tai uita vesikipossa. tämä estää sen, että kun painat sen sienen kynttä vasten, siitä ei lähe pieniä sienen palasia eli palleroita jotka jää kynnen pintaan. 
purista siis ylimääränen vesi pois sienestä ja tee seuraava


levitä siis, kummassa järjestyksessä itellesi on helpoin, molemmat lakat vierekkäin/alekkain niin leveästi kuin suinkin sulla kynttä riittää. laita molempia runsaasti. sieni imee ne heti mutta tallesa ne sielä on!
sitten stamppaat sen kynteen, valkonen kynnen päähän ja nude tekemään sen ombren (tulleeko teile mieleen tuosta sanasta semmonen "olé!"- tyyppinen lausahus? mulla tullee:D)


tältä pitäs näyttää kynnet stamppauksen jälkeen. sain kaiken tehtyä yllättävän siististi eikä ylimääräsiä menny iholle. jos kuitenki niin kävi, niin pyyhi kynsilakanpoistoaine-topsilla tai jos kehtaat, nii vielä parempi ois mielellään poistoaineeseen uitettu synteettinen, ohut meikkisivellin, (tai ihan maalaussivellin) jolla saa siistittyä ylimääräset sutit veks helpommin ja "ammattimaisemmin".

anna kuivua taas kunnola ja lisää kerros/pari topcoattia ja olet valamis. 


samalta päivältä näitä.