tiistai 29. lokakuuta 2013

jeei !

Ensimmäinen sana mitä pystyin suusta päästämmään. Chrome ei ole aukassu bloggeria vuosikaussiin! no okei kuukauteen. oikeasti. kuukauteen.

met saima muutettua. ollaan asuttu rivitalosa nyt kolome viikkoa ja ainoa huono asia mikä mulla on sanottavana on makkuuhuoneen kylymä patteri, kylymä (JA RUMA!!!!!!!!!!!!!) vessa.
meän talo on keltanen. <3

lupasin tutoriaalia, melekeen ehin unohtaa.


Elikkä sää tarvit villapaijan, sakset, nuppareita, silitysrauvan ja -lauvan ja silitettävvää liimanauhaa eli palttausnauhaa. itte ostin tuon sittarista, oli kallis siihen nähen et sitä on vaan 5 metrijä huhu.

Elikkä. Sää käännät paijan nurittepäin ja taitat sen pitkittäin keskeltä kahtia. Piirsin merkkausliijulla keskelle suoran viivan ja sit leikkasin sen paijan auki.


Se alakaa kiemurtelleen ja kipristyyn, like so. ^Palttausnauha oli 3cm leviä ja se oli liikaa joten leikkasin sen kahtia. Ku mittaat sen paltattavan reunan pituutta niin kannattaa lisätä pituuteen vielä muutama sentti, ettei tarvi alkaa leikkaa liimaa askartele- tyyliin leikittemmään. niinku mää. kuunnelkaa viissaampaa ja tehkää niinko minä sanon. ;)


Seuraavaksi sää laitat sen nauhan liimapuoli kankaasseen päin ja pistät nuppineuloila kiini.


Sitten se silitettään kiinni. Anna olla rauvan paikallaan sen muutaman sekunnin ja sitten siirrät seuraavaan kohtaan. lopuksi sitten saat vielä neulojen pois ottamisen jäläkeen käyä silittään koko höskän läpi kertaalleensa.


Kuorippa se muovi nyt poisa.


Hyä. Nyt ku se muovi on poisa, sää käännät sen 1,5cm (eli nauhan levveyen verran) ja neulaat kiini.


Like so.


Nyt vielä kertaalleensa silität nauhan kiini. Tässä mennee jonku aikaa, ennenku liima tarttuu että ole kärsivällinen.

Lopuksi voit vaikka tikata päältä, niinku mie. Mulla on huonoja kokemuksia palttausnauhalla lyhennetyistä jutuista ja  niitten pesussa käyttämisestä. Ne ei pysy.
siitä tuli aika söpiskä.


Tehen erillehen vielä nyky-kuulumispostauksen jossa käsittelen ommaa kausisairauttani, neuloosia.

tudiluu!