sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Hollow talk.

Äh. Plah. Fffffuuuu. Vessarenppa.

Valehtelematta maailman hittain prosessi ja vielä kesken.
....ja valehtelematta meilä oli maailman rummiin vessa.
 muovimaton tapanen keltanen rumilus komisti meän vessan seiniä. Revimä kaikki helevettiin seiniltä, peilit mukkaanlukien. Kittasin kaikki reiät näkymättömmiin.Mun (p)inspiraation lähteenä toimi tämä kuva.Tästä niin kovin inspiroitunneena kävin Rustassa mutkan ja vahingossa löysin
-mustareunasen peilin, söppöin eva
-puisen tauluhyllyn

Maalasin pohjan Otexilla ja voin kertoa etten halua tehä sitä ennää toiste.
Se. Haju.
Lopuksi maalasima pääle valakosen maalin ja se kyllä kaipaa vielä fiksausta. Oli kahta maalia eikä ne tietenkään sekottunneet hyvin yhteen jotenka lopputulos on hiukka laikukas ja raitanenki. Eipä tuo mittään ko son koriattavisa.


Ja mää sain semmosen vessan ko halusinki. Seinät toki ammottaa tyhyjyyttään, mut toivottavasti ei kauaa.

"moi"

Kiva matto vessaan sit löyty Centtilästä, alennuksesta. Kauon aikaa sitten katoin tuota mutten raskint ostaa ja nyt siihen tarioutu tillaisuus. Söpöhän son ko mikä. Söppöin ikinä.
 Hilima ei millään ois halunnu mun ottaa matosta kuvvaa ilman sitä :) Ja koska sitä eksy muittenki ihmisten varpaita matkaan kuvviin.


ketä muuta häirittee tuo Ästä puuttuva viiva?
MEIKÄLÄ ON SYNTTÄRIT MUUTAMAN PÄIVÄN PÄÄSTÄ!
ääeek

Hiliasen sunnuntain kunniaks pietin laiskan villasukkapäivän ja lattailin konneen tukkoon uusia uutukaisia fontteja, jee!  

Mää oon ihan sikahurja narkomaani käyttään tota liidelin karamelli cappuccinoa. Se on mulle nykyänsä töisä kahavinkorvike ku en muuten kahavia juo. Sitte me satuttiin ostammaan milioonan kilon kaakaopussi. Jumaliste. Sitte se repes rumasti. Mää päätin et ei käy laathun poka ja pistin tyhyjiä purkkeja hyötykäyttöön. Vai uusijokäyttöön.

Eli jos tahot itte tehä nii rensselillä sutittelet purkin pinthan liimaa ja pistelet lappuja kiinnemmäs siihen. Sitte voit vaikka tulostaa jonku kivan etiketin siihen jollaki tekstilä. Niinkö mää.
Sitte sutittelet niitten lappujen päältä liimaa uuvesti että siihen tullee semmonen kiva kulutuksen kestävä pinta muttei suinkhan veen kestävä. ;) Hurja ko pimenee äkkiä.


 Ens viikonloppuna niitä minun ikäjuhulia sitten juhulittaan samalla ku tupareitaki. Vaikka ehän siitä mittään iloa sitte oo kellekkää ennää jos kattoo tän postauksen ja näkkee meän uuen vessan. Perseensuti.

Nooh. Voin kuitenki kertua että mää dekoreeraan tän paikan söpösti, pinterest-style.
tudiluu !