maanantai 10. maaliskuuta 2014

such cuteness much wow

Mehän pojat ja tytöt pyrähettiin helesingisä. Kuvia en ottanu. no okei otin muutaman.Reissu sisälsi bussimatkan, joka pelotti mua ihan vallan kauhiasti, reissun Burger Kingisä, kaupungila, Anttilasa, Sellosa, kirpparilla, metrossa.


Me tyäret leivoima sitten juustokakun lauantai-iltana. Sitä varten ostettiin Mozart-likööriä ja pohojassa oli minttudominoita. Ohojeen kehittelyn jäläkeen luvassa kakkupostaus!Ainoana naisena perjantai päivänä paikalla kattoin pelleileviä poikia, jokka kittas kaliaa ja huusi ko hyjeenat sen jääkiekkopelin takia. Ja näytti söppöiltä.


 Ja joku kymmenen päivää ennen reissuun lähtöä mie kuulin että kaverille synty tyttö. Minun ensimmäinen kummityär ♥

30 handmade days, #7

Sainki siis tehä vavvan sukkeliiiit ! ♥

Jos totta puhuttaan en muista asiasta paljoa. Neuloin yhen sukan valamiiksi Munkkivuoren residenssisä, toisen junamatkala.

Sukissa mulloli silimukoita 32, puikot 3mm. Lankana käytin ihanan kirkkaan violettia Veto- lankaa. Tehin joustinneuletta 1o 1n ja keskelle etteen palamikon. Varsi oli jotakuinki 10 sentin paikkeila.


Jalakapohojan mää mittasin joksiki kaheksaksi (8) sentiksi. Saatto olla vähän yliki. Päähän tein nauhakavennuksen.


Siinä non jalassa ♥


~

Heti ko päästiin reissusta kottiin laitettiin takka tulile.*

Mää oon käyny sen jäläkeen kirppistelemässä ja kattomassa ekkaa kertaa kummityärtä! Pieni ko pesusieni ja syötävän söpö on hän.

Näilä evväilä jatkettaan seuraavaan postaukseen,

tudiluu!