lauantai 19. huhtikuuta 2014

menkkatuhunu.

Tyttöhömppää! 


ko eelliset tuluppaanit kuolee nii uutta putkeen vain, lissää lissää!

Ja jos asiat mennee päin sitä ittiiään välilä, nii hemmottele ittiästi ja lakkaa kynnet kivaksi. 
Mutta muista käyvä vessasa ensin!

Oon kyllä ihastunu niin täysin ginatricotin kynsilakkoihin. En ois ikinä uskonu sanovani tätä, mutta oikeasti halpa lakka ei välttämättä ole huono. Tuo hopeaglitteri on toellinen yllättäjä ja aivanko unelma! Ja sitä glitteriä ja blingiä kans löytyy. Unohtamatta topcoattia. Täyvvellissyys, parhaus, perfekt...isyys?

Mavalan pinkki 71 La Paz on kyllä toellisen pinkki ja uus rakkaus ihan selevästi. Ensimmäisesä kuvassa väri on lähempänä todellisuutta.30 handmade days, #14


Viime viikolla hellun kanssa päätimä, että nyt saapi vanahat tuolin päälliset kyytiä. Meän kaks kertaa vuodessa vuotava narttuli Hilima ko tykkää istua tuolila ja kattua pihan näkymiä, siinähän se menkkatuhunuissaan sotkee sitte kaikki. Ei perkele.

Jos muistatte, päällystin 2012 joulukuussa viimeksi nää samat tuolit tässä postauksessa. Saumuria en vaivautunu sillon käyttämmään.

Tällä kertaa kaikki kiitos ja kunnia Kemin Kangasmaailmale, parhaita sisustuskankaita ikinä. Tämä sopi meän mattoon ko vasen nyrkki palleeaan. Kohta saa sitten toivottavasti sohovaki kyytiä ja uuet päälliset.
Tää oli se kaikkiista "siistein" kangas kaikista näistä neliästä tuolista. 
Juoksusen koiran tuolille hyppäämisen kieltäminen on siis vaikiiaa, jos tähän käytökseen on jo kohta kaks vuotta opittu. Se on ko nainen menkkahuuruisa. Vihanen, vittumainen ja jäärä. Saumuroin kankaat sillä välin ko hellu purki tuoleja. 
tadaa!


*


Huomenna mennään taas mökille pääsiäisen viettoon. Ollaan varauduttu Veeran (Break Away-blogi) kans kyllä hyvin suklaalla, poppareilla ja muilla mässyillä.

Mää voin sitte varmaan maanantaina pyöriä nuo yt:n mäet kotia asti.

Nää oli meän viime sunnuntaiselta matkalta Ylitorniolta takaste kotia. 
Ps. ymmärrättähän että nämä otsikot on ihan kieli poskela kirijotettuja?


tänks ja studiluu!