lauantai 16. huhtikuuta 2016

Rovaniemen kädentaitomessut

Kun silmäni mä auki saan ja sinut siinä nään, 
Ihan ihollain
Niin kuumana sä hohkat laturissa vasten varpaitain
Makaamaan jään, lauantaina, 7.20 aamulla
Mä sanoin, vittu nyt, mä en lähde minnekkään.
dun-du-du-du-duu

Lähin silti.

Kerättiin paras akkaporukka kasaan ja lähettiin ajeleen kymmenen korvilla kohti Rovaniemeä. Keli näytti siis meidän päässä tältä. Jess, räntää!


Messuilemassa mulla oli mukana ystävä Johanna, anoppi ja äiti. (sydänsydänsydän)
Kamera kulki mukana koko ajan, mutta en uskaltautunu ottamaan sitä laukusta pois ikävien kokemuksien takia. Siellä oli yleisesti sellanen meininki, että kuvaus on no-no, koska te varastatte mun ideat. Kummallista, että julkisessa paikassa voidaan kieltää kuvaaminen.
Noh... Täällä päin nämä vanhat ihmiset eivät ymmärrä bloggaamisesta, eivätkä ole siis toisin sanoen mielissään siitä, että heidän puotinsa sais ilmaista mainosta mm. multa kun oon vaan kopioija. Ei väkisin, mainostan sitten niitä joille kannoin kolikoitani ja vielä mielelläni niitä, joiden jutuista tykkäsin.

Käytiin messujen jälkeen kaupungilla vielä Pancho Villassa syömässä ja ei-niin-rennon kolmen vartin odottelun jälkeen saatiin vihdoin ruuat. Puolet porukasta koki ruokansa kanssa niin totaalisen suuren pettymyksen, ettei mm. äiti aio kuulemma mennä enää ko. puljuun takasin. Mun ruoka kyllä oli ok koska se oli tuttu ja turvallinen :D


messuiltahan löyty

♥ Puiset voileipätarjottimet ja kattilavahti Arjen ilot (Idealahjat ky)  
♥ Kirjat Hobboksilta
♥ Teetä Sarvet
♥ Kahden kokoiset muoviset päättelyneulat Finn texomerilta
♥ Taiga-merinolankoja Oksa styleltä
♥ Erityiskiitos Korupaja Helmelle, löysin sieltä kauan ettimäni vihkisormuksen, joka ei ole kuvassa.

Mainintana vielä, että katottiin vaikka kuinka kauan Zirian pisteellä mehiläisvahamaalausta. Kannattaa tutustua ko. aiheeseen. Niiiiiiin kauniita! 

Hämmentävää kyllä, messuilta mukaan lähtenyttä tavaraa oli tällä kertaa enemmän, ku Tampereen messuilta. Ainaki melekeen. Rahaa tuli ainaki käytettyä täällä reilusti enemmän.
Liityin tänään myös käsityökirjahamstraajien joukkoon. Löysin taannoin jostain blogista (eli täältä) ihanan villapaidan ja mun mieleen korventu tieto, mistä kirjasta se oli. Se oli muuten Jonna Hietalan Kerällä-kirjasta peruspaita jokaiselle. 

*

Syömisen jälkeen oli pakko vielä ahtautua ihanaan rovaniemeläiseen suklaapuoti-leipomoon nimeltä Choco Deli. Jos käytte rovaniemellä niin suosittelen lämpimästi, jos ei haittaa laittaa vähän alta kahta euroa yhteen, käsintehtyyn suklaaunelmakonvehtiin. Puodista löytyy myös uskomattoman ihania kakkuja, jäätelöä, leipää yms.Ostin itelle tuliaisiks neljän boksin. Makuina oli valkosuklaa-lakka (kai), maitosuklaa-kinuski x2 ja maitosuklaa-baileys. Ihan uskomattomia.Uusi suklaannälkä iski, joten on nyt pakko mennä laittamaan mutakakku uuniin.

tudiluu!