Aikuisten vappu

2.5.17

Meillä on tietty kaveriporukka, minkä kanssa tykätään juhlia tämmösiä höpöhöpöjuhlia ja synttäreitä. Tykkään järjestää juhlia kotona, mutta vaikka kuinka oiski ajankäytön mestari, ei aina riitä aika ja jaksaminen ihan kaikkeen. Tällä kertaa onneksi riitti.


Nyt pihistin ja panostin samaan aikaan, koska leivoin omasta mielestä tosi maltillisesti eikä käytetty koristeisiinkaan älyttömiä summia rahaa vaan suurin osa löyty valmiina kotoa, silti samaan aikaan täällä näytti tosi juhlavalta. Viina- ja munkkibaarin puolella käytettiin meidän häihin tehtyä glitteribanneria ja korvattiin kakku munkeilla. 



Sunnuntaina oltiin maltillisesti simoissa ja syötiin munkkeja ja ihania Salted caramel-kinuskidonitseja, joiden ohje löytyy Annin uunissa-blogista. Tuplasin taikinan ohjeen, josta sain 24 donitsia ja ohjeen kinuski riitti kaikkien kuorruttamiseen. Näitä jäi vielä itselle muutama syötäväksi ♥


Toivottavasti kaikilla oli ihana vappu 
🎉🎈💖



Saatat myös tykätä näistä

2 kommenttia

  1. Ihanan näköiset tarjoamiset ja koristelut! :) Voi kun olis itelläkin kaveriporukka, jonka kanssa juhlistaa kaikkee! Ois niin kiva väkertää tällasia, mutta ei niitä oikein itelle viitti tehdä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mut on niitä kiva itelleki väkertää (ainaki mun mielestä), on vähän spessumpaa jos on tämmösiä hauskoja juhlapyhiä ja niitä tykkää juhlia :)

      Poista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)