perfectly incomplete.

15.4.11

Yön postaukset. 
Kello soi aamulla 5.30 ja täällä minä olen. Noh, anyway. 

Musiikkia, musiikkia!! 
Kuuntelussa on myös monta uutta albumia, mm.

Sum 41, Screaming Bloody Murder.  

Widescreen Mode, If Tomorrow Comes (single).   

Rise Against, Endgame. 

Foo Fighters, Rope. 

Panic! At the Disco, Vices & Virtues.

Personal achievements. 

luontokuvat, voi kyllä!! lumilinnan "takapihalla" otettu, istuin maahan ja halusin taivaanrantakuvan. mun kameran linssissä/jossain sisällä on sellainen musta roskapaskapiste, että se tulee joka kuvaan mukaan. se on yleensä tuossa oikeassa laidassa, joten tällaset kuvat, joissa osa kuvasta on mustana on hyviä koska niitä ei sillon tarvi muokata. pitäs käydä varmaan puhdistuttamassa kamera. :( 
jotain tästä kuvasta. en alkuun tykänny ollenkaan, tappelin kauan valotusten ja mun vatsalihasten (nojasin taaksepäin ja yritin pysyä mahd. liikkumatta, no deal) kanssa. en tykkää kuvanmuokkauksen tuomasta kohinasta mutta sillehän ei mitään nyt voi. sitä ei saa pois, en omista myöskään photoshoppia.


ihana liikennemerkki kemin sisäsatamasta (aka lumilinnan vierestä/takaa)!! tässä kuvassa tykkään ainoastaan väreistä ja siitä, että merkki näyttää nuhjuselta. 
kokeilin kuvata salamalla ja ilman. ilman salamaa kamera ei meinannut tarkentaa merkkiin ei ollenkaan, salaman kanssa otettua kuvaa ei olisi voinut julkaista ilman pientä kuvankäsittelyä (väri, valotus, kontrastit, gamma). ehoton lemppari, nam.

henkilökohtaisesti vihaan tätä kuvaa, mutta rakastan luontokuvia. pilvien, auringon ja taivaanrannan kuvaaminen on mukavaa, ja se varmaan näkyy näissä kuvissa. kontrastin muokkaamisella saa paljon ihmeitä aikaan, ja kuvan tunnelmaa saa muokattua helposti. kontrastin säätelyssä pitää kuitenkin ottaa huomioon myös muu valotus. värien balanssin säätelyllä saa kuvaan lämpöä tai kylmyyttä. omassa kuvanmuokkausohjelmassani on paneeli jolla voi säädellä syaanista (sinivihreä) punaiseen, magentasta (aniliininpunainen) vihreään ja keltaisesta siniseen.

ja hei, katsokaa, oikeassa alareunassa (mustan laatikon, aka lumilinnan yläpuolella) on tämä kuuluisa musta piste. se on joku pölypallero joka ei lähe pois.


lumilinnan takaa löyty järkyttävän kokosia jääpaloja. 
enough said.Saatat myös tykätä näistä

0 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)