torstai 4. helmikuuta 2016

Karju, eiku

Musta tuntuu, että tää blogi on pystyssä ja elossa karhusukkien neulojien ansiosta, koska se on tän blogin etityin ja luetuin postaus. Hieno juttu ja kiva, että mun ohje kelpaa.


Kuitenki monissa blogeissa, joihin on harvat ihanat naiset linkanneet minut että pääsen kattomaan muittenki työn hedelmiä, on tullu esiin ongelma.
Miten sen saa neulottua mun pieniin sukkiin? Entä lapasiin? 

Karhuneulekuvio on liian leveä. Se on hyvin totta. Tartuin härkää sarvista ja tein uuden kaavion ja sen myötä testineuleen karhulapasten muodossa ihan teitä kaikkia lukijoita ja ohjeenlurkkijoita varten.

        


Puikot 3mm
Silmukoita 48 (12 s/puikko)
Lanka Kotikulta 100% villa, musta&pun
7 veljestä okra
Langanmenekki (1 lapanen) 29g


Pääsin samalla testaamaan Tokmannilta saatavaa Kotikulta 100% villa- lankaa. Ihan huippua, tasasta lankaa eikä edes kutita. Puikkosuositus langassa 3½mm, mut sopi mun käsialalla paremmin kolmosilla neulottavaksi. Tää ei oo ainakaan minun mielestä semmonen "karvanen" ja pörrönen lanka, niinku 7veikka ja neulejäljestä tuli jopa mulla äärettömän tasanen.Oon antanu luvan tallentaa mun tekemät ohjeet. Toivosin silti bloggaajilta edelleen linkki-mainintaa jos ootte ohjeen täältä ottaneet, että pääsen näkemään niitä (ja tekemään samalla tutkimusta ohjeen toimivuudesta).

Muistattehan, että Karhu-logolla tehtyjä tuotteita ei saa myydä.

Ja eiku neulomaan! Työn iloa :)