Mummon myrnat
3.3.15
Suklaamousse cupcaket
handmade days
n. 15 kpl
Taikina
150 g voita
1½ dl sokeria
2 munaa
2 tl leivinjauhetta
4 dl jauhoja
½ dl kaakaojauhetta
1½ dl maitoa
Vaahota voi ja sokeri. Vatkaa yksitellen joukkoon munat. Sekoita leivinjauhe ja kaakao jauhoihin ja lisää seos taikinaan vuorotellen maijon kanssa.
Jaa taikina tasasesti vuokiin ja paista uunin keskitasolla 200 asteessa n. 18 min.
Pursotus
Blå Band suklaamousse
Flora vispi
koristeet
Vatkaa Blå Band moussejauhe Flora vispiin. Anna asettua jääkaapissa siihen asti. että voit pursottaa sen jäähtyneiden muffinssien päälle. Koristele haluamallasi tavalla ja tarjoile!
Käytin näissä Dr. Oetkerin söpöjä värikkäitä cupcake vuokia ja koristeina pieniä sokerihelmiä Silver-sirottimesta.
Kahvihetkeen pääsi mukaan mummon Myrnat
♥
Näissä kuvissa ainoana uutena asiana on leikkuulaudan päällä olevat asiat ja kahvi. Kaikki tavarat leikkuulaudasta pitsiliinaan on mummon jäämistöä, joita tykkään välillä kuvata. En muuten raski hirveästi Myrna-astiastoa käyttää. Vaikka ne onki jo kuluneet, on ne silti rakkaat. Ehkä tää koko astiasto vielä joskus löytää tiensä lasivitriiniin esille. :)
Onko teillä keräilyastiastoja tai perittyjä astioita?
Käytättekö niitä ikinä?
tudiluu !
2 kommenttia
Niin hyvännäköisiä! Pakko kokeilla. :)
VastaaPoistaKiitos! Kokeile ihmeessä :) taikinaahan voi piristää esim raastetulla sitruunankuorella ja tuunata suklaapaloilla ja vaihdella erin makuisia mousseja pursotukseen oman maun mukaan
PoistaRisut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)