lauantai 3. syyskuuta 2016

parhaat ucot ja acat


Meillä oli aivan ihanat juhlat.
Avuksi joutuneet kaasot & bestmanit ja anopit autto meitä ihan tuhottomasti laittamaan paikan juhlakuntoon ja lopuksi siivoamaan paikan.Meidät vihittiin 27.8.16 Keminmaan Vanhassa kirkossa myrskysenä päivänä. 
 Aamulla juhlapaikkaa vielä laittaessa sato kaatamalla, ukkosti ja tuli rakeita.


Ostin yhteensä 120m2 hallaharsoa, joista käytettiin puolet kattoon, puolet muualle.


Paikan koristeluun käytettiin ihan tuhottomasti aikaa, mut rahallinen panostus oli melko pientä. 
Koristeisiin upposi kaikenkaikkiaan maksimissaan 300 euroa, vaikka olisin voinu käyttää niihin niin paljon enemmän. Linjaus oli mulla käsityöihmisenä se, että jos saadaan ilmaseks kierrätettynä tai voidaan käyttää omia, niin näin myös tehdään. Joissaki sit ajanpuutteessa luistin, esimerkiks näiden pahvikirjainten kanssa. Juhlax/1,50€ kpl.


Ostin häitä ja vieraskirjaa varten polaroidkameran ja askarreltiin verhoista ja parista rimanpätkästä kuvaustausta, verhot on nastoilla kiinnitetty. Ikeasta ostin Särdal valonauhoja 3 kpl, jotka aseteltiin hentoisten sääskiverkkoverhojen taakse. Päälle tuli meidän makkarinverhot, jotka sopi siihen ihan hyvin. Propit askarreltiin.Viikkoa aikasempi sunnuntai oli askartelupäivä. Kaasot ja bestmanit autto meitä askarteluissa ja mm. keräämään Ikeasta minikyniä (lopputulemaksi saatiin reilu 120kpl) joista hiottiin logo pois ja päälle laitettiin omat leimat. Samana päivänä käytiin katsastamassa juhlapaikka.Tulostettiin hääbingot ja dipattiin kynät liimaan ja glitteriin.


Oltiin juhlapaikalla keskiyöhön asti, kaksi vähän pidempäänki tekemässä viimisiä ruokia, 
suurin kiitos teille ♥


Täällä vielä omien häiden järjestelijöille ilmasia printtejä, jotka tein meidän häihin.(1/2)

tudiluu!