Lupauksia vuodelle 2017

6.1.17

Viimisen lankalaihiksen aikaan mainitsin omista neulelupauksista. Laitan ne tänne häsärillä #käsityölupaukset2017 joka löyty Mie ite!-blogin instasta. Lisänä on muita lupauksia ja toiveita, jotka on pitänyt toteuttaa jo pitkään, mut jostain syystä ei vaan oo tullu alotettua. Nyt kun lista konkretisoituu ja on kirjoitettu, ehkä niihin on helpompi tarttua. Ehkä?

Nää ei missään nimessä ole uuden vuoden lupauksia, koska en usko niihin. Nää on pitkäaikasia tavotteita ja toiveita, jotka olis aikomus tänä vuonna viimein toteuttaa, mut mitään en aio tehdä väkisin. Mä en mm. aio väkisin alkaa laihduttaa, elää terveellisemmin ja välttää roskaruokaa, tai mitä näitä nyt on. Uusi vuosi ei ole uus mahdollisuus alottaa puhtaalta pöydältä, vaan sä jatkat sun elämää siitä mihin se joulukuun viimisenä päivänä jäi. Tulee huijattua vähemmän itseään, jos se laihkari ei sitte onnistunukaan tai suklaalakko ei pitänykään.


Tänä vuonna aion

Opetella, tai ainakin paneutua tarkemmin isompien neuleiden tekoon. 
Haaveena on neuloa tai ainakin alottaa neulepaita tai -takki. Oon metsästänyt viimeisen vuoden sitä täydellistä lankaa, joka ei kuitenkaan kävis mun kukkaron tuhoksi.

Neuloa yhden isomman huivin.

Osallistua hyväntekeväisyyteen. 
Aikomuksena on neuloa 100v juhlavuoden kunniaksi tänä vuonna syntyville sukkia.

💔  Olla ottamatta uutta pentua, vaikka olis mahdollisuus. 
"Uusi koira 2 vuoden välein" ei saa jäädä tavaksi (☹)

Opetella tekemään karjalanpiirakoita itse. 
Mummovainaa ei koskaan ehtiny opettaa perintöä eteenpäin mulle tai mun siskolle, joten tänä vuonna perintöpulikka laulaa.

Lukea enemmän. 
Potterit odottaa lukijaansa ja Kuoleman varjelukset ostajaansa. 

Ottaa tavaksi piirtää enemmän.
Otin kynän vastikään käteeni ja mietin hetken, et miten tätä käytetään. Jotku taidot vaatii ylläpitoa ja piirtäminen on ehottomasti yks niistä. 

Vierailla Ivalossa, toivottavasti.

Ottaa retriittejä somesta. 
Viime kesänen hetken hiljaisuus ja somettomuus teki niin hyvää, että tänä vuonna aion tehdä saman. Aion keskittyä tekemään kivoja juttuja, joista ei tarvi tuntea postausvelvollisuutta. Kutsutaan myös elämiseksi.

Onko sulla lupauksia tai tavotteita tälle vuodelle?

Saatat myös tykätä näistä

0 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)