Henkilökohtainen handmade-merkki

3.2.17


Tykkäisin merkata mun valmiita töitä enemmän, en oo vaan aiemmin keksinyt tapaa, millä sen vois hienoluontosesti ja mahdollisimman pienesti tehdä. En välitä niistä pienistä sydämen tai käden muotosista "handmade"- killuttimista, joita jokasen käsillätekijän sukista roikkuu. Ei millään pahalla ketään kohtaan. Halusin tulla tänään jakamaan yhen tavan, jolla merkkauksen voi toteuttaa (soveltaen myös pienempiin neuletöihin). 


Kuten jotku ehkä jo tietää, olen koulutukseltani tekstiiliartesaani, ts. kutoja. Reipastuin viime tammikuussa ja nielasin ujouteni ja oon käynyt vuoden kansalaisopistolla muistia virkistellen kutomassa (tosin nyt melko laiskanomasesti) ja tykkään siitä kovasti. Varsinkin siks, että se ei vie tilaa multa kotoa, vaikka vasta omat kangaspuut sainkin. 

Kudottuja töitä on helpompi merkata niiden suuremman koon takia ja tähän nimenomaan tällanen merkkaaminen sopiiki hyvin. Mulla oli roikkumassa kotona kapeaa puuvilla/pellavanauhaa ja keksin leimata eri versioita blogin nimestä kangasvärillä. 


Hauska fakta blogin nimestä. Se ei aiemmin oikeastaan meinannu mitään, mutta nykyään naimisinmenon ja sukunimen vaihdoksen jälkeen RMAY-kirjaimet muodostaa tasan tarkkaan mun koko nimen ja samat kirjaimet on myös linkitettävissä blogiin. Hauskaa, outoa ja pelottavaa kun sen oikeasti tajusi. Blogi on siis kokonaisuudessaan minä ja mun pään sisältö.


Tähän pystyy käyttämään mitä leimasinta vaan, mitä vain nauhaa/kangasta jota kestää silittää ja pystyt nimikoimaan mitä vaan, miten vaan. Ompelijoille myös helppo tapa merkata suoraan kankaaseen, ilman erillistä lappua.

Kuvissa vilkkuvan työn esittelen teille viimeistelyn ja kunnon kuvien jälkeen.


Saatat myös tykätä näistä

2 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)