Käsityökassi

21.3.17

Mulla on ollut pitkään tarve ja halu tehdä joku taskuhirviön tapainen käsityökassi. Huomaan aina jonnekin lähtiessä, että oispa hyvä jos ois semmonen ja tämmönen, kun käsilaukku ei ikinä riitä. Nyt kun suunniteltiin viikonlopuksi mökille lähtöä, ehin hyvin ommella tämän matkaan.

 
 Pinterest tarjosi taas paljon vaihtoehtoja, joista voi poimia omia suosikkityylejä ja toteuttaa niiden perusteella omansa. Halusin käyttää tätä dalahäst kangasta, jonka ostin viime vuonna Oulun käsityömessuilta ja jota oon hillonnu kaapissa, kun en oo aikasemmin keksinyt sille käyttöä. Käytin tote bag-tyylistä kaavaa ja sisustan idean sain tästä kuvasta. Tykkäsin ideasta, että sisällä on yks isompi tasku, jonne saa vaikka ohjeet matkaan.


Mitotin isomman sisätaskun sopimaan mun viholle, johon kirjaan ylös kaiken mitä neulon, langankulutuksen, fiilikset, kaiken. Toiselle puolelle tein yhden läpinäkyvän taskun ja kolme pienempää rakoa esimerkiksi puikoille ja kynille.Kaavan tein suoraan A3 kokoisesta paperista, josta leikkasin kulmat pois. Suuntaa antava kaava kuvassa :) Ompeluohjeita löytyy esimerkiksi Pinterestistä. Helppo ja nopea kevätprojekti. Tätähän voi käyttää mihin tarkotukseen vaan, vaikka rantakassina kesällä!Kuvassa näkyvät kerät taitaa tulla mukaan mökille. :)

Onko sulla käsityökassi? 

tudiluu!

Saatat myös tykätä näistä

0 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)