Neulekuvahaaste

1.5.17

Koska on vappupäivä ja toukokuun ensimmäinen (mayday), koen velvollisuudekseni täällä mun toukolassa osallistua NONNU-blogin neulekuvahaasteeseen. Haaste löytyy @nonnu.fi tililtä instagramista.

@nonnu.fi | instagram


Haaste alkaa tänään luonnollisesti aiheella aloitus.
Tilasin pari viikkoa sitten adlibrikseltä tarjouksesta baby merinoa aikomuksena toteuttaa yksi tämän vuoden omista henkilökohtasista tavoitteistani. Neuletakkilangat saapu viime viikolla ja 600 grammaa harmaata pehmeyttä pääsi hypistelyyn ja puikoille.

En aikonu alun alkaenkaan laittaa paljoa rahaa tähän projektiin ja sainki 20 eurolla tän verran lankaa. Adlibriksen merino on mukavaa neuloa ja on pehmeää. Ainoa miinus, minkä voin sanoa on solmut, nyt kun oon neulonut kaksi kerää. Onneksi en karsasta päättelyä!


En aio postata joka päivän aihekuvaa blogiin vaan instagramiin, jossa haaste alunperin on käynnissä ja mut löytää sieltä nimellä rosannaofmay. Viikottainen kooste kuvista saattaa kyllä ilmestyä tänne blogiin sitten niille, jotka ei instaa käytä.


Tää ei kyllä oikeesti oo mikään "vasta luodut silmukat"-aloitus, mutta ottaen huomioon sen kaiken työmäärän mikä mulla on edessä, tää neule on vielä täysin alkutekijöissään :D Koska en ole mikkään pienikokonen, tilasin tosiaan varuilta 12 kerää tätä varten vaikka tiedän ettei tähän niin paljoa mee. Jääpä sitten lankaa yli vaikka unisukkiin. ♥

Ootko sä instassa ja osallistunut tähän haasteeseen?

tudiluu!

Saatat myös tykätä näistä

0 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)