Kuusistot

1.11.21

Moikku!Tuleeko teille koskaan semmosta oloa, et ku oot neulonut jonkun kivan mallin, sitä tulee neulottua heti perään ihan mahdottomasti? Mulla tuppaa käymään niin, että saan fiksaation jostain mallista ja se on menoa sitten. 

Neuloin miehen siskolle maiharisukiksi Anna Heinon Kuusisto-sukat loppukesästä. Ensimmäistä kertaa ikinä neuloin myös Lankamaailmasta saatavaa Jannea. Tykästyin siihen, mukava sukkalanka ja paksukin, että saa melko nopeasti valmista. Kovin ei ole vielä tilastoa siitä, minkälainen kestävyys langassa on, mutta neuletuntuma on hyvä. 


Nämä kälyn sukat neuloin tosiaan elokuussa. Toinen sukka valmistui Tornion neulefestareilla ♥ 

Sukat on koossa 44.

Puikkokoko 3,25mm

Silmukoita 50 s (12/13 s/puikko)

Langankulutus 117g


Multa myös pyydettiin vastikään, että neuloisinko yhdelle nuorelle parille villasukat. Tietenkin, jos ei kiirettä ole. Mies halusi pelkistettyä ja harmaata, nainen valkoista, eikä malli ollut spesifi. No mitä minä neulon? Kuusistot tietysti, koska malli on tuoreessa muistissa. Miehen sukkaan tuli 3 o 1 n-joustinta, joka näyttää mun mielestä kivemmalta, kuin normi 2 o 2 n.

Joustinsukka

Puikot 3,25mm

Silmukoita 60 s (15 s/puikko)

Langankulutus 130 g

Posotin neulomaan tässä veljenpojan ristiäishumun keskellä lokakuun aikana kaksi paria sukkia koossa 39 ja 44 ja sain ne kuvattua viime viikon lopulla. Sunnuntaista on yhtäkkiä tullut mulle somepäivä, silloin saan yleensä juttuja aikaiseksi. Muu aika menee töistä palautuessa ja horroksesta heräämiseen, niin on hyvä että yksi päivä viikosta on harrastuksen puolesta tuottelias.

Tammikuisen ammattiin valmistumisen jälkeen oon ollut tiiviisti työllistettynä vakan puolella. Oon kiitollinen töistä, mutta väsynyt kuitenkin, jonka vaikutuksesta myös blogi on kärsinyt siitä ja postaustahti on ollut tänä vuonna ihan olematonta. Yritän parantaa tämän kanssa!

Kuusisto-sukkamalli on siis Kässäpuoti-yrittäjä Anna Heinon käsialaa ja on maksullinen ohje, jonka löydät tästä linkistä. Ohje on todella edullinen ja kauniskin, joten jos haluat tukea suomalaista pienyrittäjää, suosittelen ostamaan ohjeen. Huomasin ekaa kertaa sukkia tehdessä, että vahingossa neuloin kuvion myös sukan taakse, vaikka se ei ole ohjeessa niin. Vaan koskapa minä mitään ohjeen mukaan tekisin ja siitä tuli todella nätti noin. :)

Kuusisto-sukat

Puikot 3,25mm

Silmukoita 50 s (12/13 s/puikko)

Langankulutus 115 g

Neulebingoon sain näiden kaikkien myötä rastit kohtiin yksinkertaista sekä uusi lanka, sekä ekan bingon!

 Ootko neulonut Kuusistoja? Ohjeesta on muuten myös lapasversio, vinkvink.

tudiluu!

Saatat myös tykätä näistä

0 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)