Christmas critters - neulotut eläinystävät | Käsityöblogien joulukalenteri 2021 |

22.12.21

 Moi ja kiva kun oot täällä!

Pitkästä aikaa itsekin tänne kirjoittelen. Tämä postaus on osana Käsityöblogien joulukalenteria, jota on järjestetty jo vuodesta 2013. Itse olen osallistunut tähän vuodesta 2015 asti, ja viimeiset viisi vuotta sitten myös järjestänyt tämän kalenterin. Lämpimästi tervetuloa ♥

Eilinen kalenteriluukku aukesi Kikiliakii neuloo-blogissa, huomenna Pikku Akan Tilkkuvakassa.


Mä aloin neuloa marraskuussa meidän päiväkotiryhmän joulukalenteriin pikkuisia eläinpehmoja. Ne oli niin suloisia, että halusin kirjoittaa ohjeen muistiin. Siitä lähti idea, että miksi keksiä kalenteripostaukseen mitään muutakaan, kun meidän ryhmän koko joulukuu on koostunut näistä pikku tiitiäisistä.



Tarvitset näihin eläimiin 3½ mm puikot, jämälankoja, vanua sekä ompeluneulan. Eläimeen lankaa menee alle 15 grammaa ja jos teet niitä useamman, edellisestä leikatut jämälangat voi käyttää seuraavan eläimen täytteenä, joten hukkaakaan ei synny. Ohjetta on myös todella helppo muokata oman tarpeen mukaisesti monen eri kokoisen eläimen tekemiseen.



Lataa tästä ilmainen PDF ohje

Kuten aina, kysymyksiä ohjeesta, kommenttia, palautetta yms voi antaa blogipostaukseen täällä alla, Instagramissa directillä @rosannaofmay tai sähköpostilla osoitteeseen rosannaofmay@gmail.com

Autan mielelläni, sekä vastaan kysymyksiin ohjetta koskien!



Tein lisäksi tulostettavan neulelahjakortin, jos et tänä jouluna ehtinyt neuloa, mutta haluat silti muistaa lähimpiäsi itse neulotulla lämpöisellä lahjalla myöhemmin. Ole hyvä!




Ihanaa joulua kaikille,

nauttikaa


tudiluu!



Saatat myös tykätä näistä

0 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)