Käsityöblogien joulukalenteri 2022

29.11.22

 Hei ystävät, pitkästä aikaa!


Tuntuu, että loppu- sekä alkuvuosi on aina blogin päivittämisen aikaa ja elämä siitä välistä puuttuu täältä kokonaan. Päivitän kuluneen vuoden tapahtumat, sekä neuleet erillisessä postauksessa, koska paljon on tapahtunut. Nyt keskitytään jokavuotiseen perinteeseen, johon itse en valitettavasti tänä vuonna ehdi osallistua kuin järjestäjänä.

Käsityöblogit-ryhmän joulukalenteri on ollut monta vuotta perinteenä järjestää. Itse olen järjestänyt kalenteria jo monta vuotta ja samalla hyvällä fiiliksellä jatketaan. Huomaan ikäväkseni, että osallistujia on joka vuosi vähemmän. Onko aika ajanut blogeista ohi? Huomaan itsekin siirtyneeni melkein pääasiassa Instagramin puolelle sisällöntuottajaksi, mutta ohjeiden jakoon se ei ole alustana toimiva, joten en heitä blogia pois ainakaan vielä.


Käsityöblogien joulukalenteri on erilaisten kädentaitajien blogien kesken tehtävä yhteinen kalenteri, jossa jokainen blogi tuottaa oman joulukalenteripostauksen, jonka tulee käsitellä käsitöitä sekä joulua. Tyyli on vapaa, tuotat sitten videota, kuvaa, tai pelkkää tekstiä. Kaikki postaukset kerätään Käsityöblogit-ryhmässä yhden joulukalenterikuvan alle, jonne jokainen bloggaaja lisää linkin omaan postaukseensa oman päivänsä aamuna. Postaukseen täytyy linkata Käsityöblogit-ryhmä, sekä edellisen ja seuraavan päivän blogit.

Somessa voi käyttää tunnistetta #kässäjoulukalenteri22

Tämän vuoden kalenteriin osallistujien listaus on tässä. Pääset tutustumaan blogeihin klikkaamalla blogin nimeä, sivusto avautuu uuteen ikkunaan.

Lihavoidut värilliset linkit ovat suoria linkkejä kalenteripostauksiin!


--
4.12 Sormustin
--
--
13.12 Madam B.C
--
21.12 Madam B.C

Ihanaa joulunodotusta kaikille!

Saatat myös tykätä näistä

0 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)