keskiviikko 11. marraskuuta 2015

on softii, on silverii.

Pinterest-haaste
6


Uusi malli/kokeilu

Muistatte edellisessä postauksessa, kun laitoin kuvan ihanasta harmaasta langasta?Helsingissä reissussa ollessa ostin Lankamaailmasta Silver Softia. Oisin voinu ostaa kaikki värit! Mutta valitsin kuitenki tylsästi harmaan, koska hei, mun uusi takki vaatii uudet lapaset. 
Ja ne harmaan värit. Ne värit on täydelliset.

Löysin palmikkomalleja selatessa älyttömän sievän mallin.
Nyt tarkemmassa tarkastelussa kun ihastuin juuriki tähän malliin, enkä tajunnu, että juuri tässä keskipalmikot oli jätetty pois. tsssss.


Malli on Ravelryssä ilmainen Magic Mirror mittens.

Onhan se pienemmillä puikoilla ja ohuemmalla langalla tehty, mut päätin kokeilla. Mulla oli 3mm puikot, silmukoita 12. Jätin reunassa menevät palmikot pois.Alussa näytti todella hyvältä ja olin aivan super innoissani. En vaan lopussa jaksanu seurata hankalaa palmikko-ohjetta ja päätinki, että nyt väkisin nii hyvä tulloo ko lopusa kiitos seisoo.

Nooooh.... Ei tullu hyvä, eikä kiitos nostanu persettäänkään. 
Mallikerta on liian pitkä näin isoille puikoille ja mun käsille. Ohjetta täytyy vähän muokata, että se sopii näille puikoille, ylimääräsiä välikerroksia pois ja näin. Ehdottomasti myös teen palmikointiohjeen itelle selvemmäksi.

  
Paskoin tässä lopussa jotaki ihan täysin, mun palmikkoryhmät ei enää mennykään tasan ja rävelsin. Eäh. Ehkä vielä joskus.


Ps. Mikä tässä silver softisa on vikana, ko tämon niin löyhään keritty? Saatana ko mennee solomuun ko putuaa kerältä kauheita lankalönttejä nopiampaa ku ehtii neulua! >:(

*

Syy näin aikaseen postaukseen lienee siinä, että tämä haaste loppuu 14. pv, jolloin olen Tampereella. Tulukaa moikkaan mua messuilla!