lankaa, mummoja ja minä.

16.11.15Nyt on rankat messut messuiltu ja ehkä ihan hyvä niin. Äsken lapin maankamaralle laskeutuessani meidän kirsikanpunasesta eclipsestä olin täysin winter wonderlandissa. Kylmä!
Pitkä viikonloppu suht lämpimässä Hervannassa teki tepposet ja siinä eteläisty. Ja vetelisty. Tajusin ainaki miten helppo ois asua taas kaupungissa ja miten paljon sitä tahtos etelään, mutta kun periksi en anna. Enkä muuta.

*

Perjantai, kello 10.--

Ensinäki oon "myöhässä" mun kympin tavotteesta. Messujono oli ääretön.
Mutta kuitenki pääsin blogistina Tampereen Kädentaidot-messuille ekaa kertaa. Heti kuitenki iski pieni pelko. Oon yksin isossa paikassa enkä tiiä mistä alotan tai mitä mun ees pitäs tehä. Löysin kuitenki tieni pressitiskille ja sieltä sainki bloggaripassin, joka roikku kivasti tissistä koko messuiluni ajan :D Päätin, että perjantain otan vaan kattellen ja lauantaina mällään kaiken minkä tililtä irti saan.


Muina miehinä tarvoin C-halliin koska se tuntu loogisimmalta paikalta alottaa. Ensimmäisenä silmä osu katossa roikkuviin valtaviin himmeleihin, jotka oli lainattu Kotkan Veistospromenadilta. Ihan selvästi nyt kuuminta hottia on himmelit kaikissa muodoissa, kaikista materiaaleista.

Löysin itteni heti kuolaamasta Teippitarhan ihania värikkäitä washiteippejä ja pillejä. ♥
Sain teipeistä älyttömästi faktaa ja ihan kaikkiin kysymyksiin vastauksen. Teippitarhahan jätti niinki suuren jäljen minun sydämeen, että palasin vielä lauantaina shoppailemaan.

                   

Cake and chill.

Facebook huusi ja kuulutti neulebloggaajia ja perjantaina näinki pressihuoneessa Minnaa Ruttumuarin kädentaitokorista! Oli kivaa ja tästä Meeting Point-kahvilaan innoissani suunnatessa petyin, kun eihän siellä ollu ku näitä "tää pöytä on joilleki blogisteille varattu, mutta eihän se haittaa jos me ollaan tässä"-mummoja. Ja niitä, ystäväiseni, oli paljon
Siellä minä yksin istuin miettimässä syntyjä syviä, lipittämässä vettä ja kirjottamassa puhelimeen päivyriä, että muistan teilkeki kertoa mun häthätää tehdystä reissusta jotaki. Samalla toivoin, että joku bloggaaja eksyis samaan paikkaan ja tulis jutteleen. Ei puhettakaan. 


Kiertelin siis lisää ja satuin mielenkiinnosta Berninan pisteelle ihastelemaan koristeompelukoneita ja siitä lähtiki keskustelu niin pitkälle, että sain kokeilla muutamaa konetta ja vielä lisää tietoa myös Brotherin ompelukoneista. OMB:llä (Onemanband) rakastuin origamikoruihin. Rakastuin niihin niin paljon, että kypsyttelin ostopäätöstä liian kauan, koska en enää lopulta muistanu mennä ostamaan sieltä mitään.


Lauantaista sen verran, että näin Hippu-blogin Emmiä ja muita bloggaajia. Oon niin awkward uusien ihmisten seurassa, että siitä seuraa totaalijäätyminen tai puheripuli. Hiillyn itelleni, kun en osaa olla normaali.Bongasin E-hallista ihanan puodin nimeltä reisu, jossa ihastuin pitsikorvakoruihin.


Katsoin myös hetken Helmimeren  pieniä väävejä, jossa "kudottiin" siemenhelmistä vieressä näkyvään laukkuun hihnaa. Tästä mieki innostuin ja tahtoisin niin kokeilla!


Jotenki tuntu hankalalta ostaa mitään, kun ihmisiä parveili ja tunsi olevansa kaikkien tiellä ja eessä. Ei osannu keskittyä ja oli vähän outoa.
Kuvaamisen suhteen tuli monissa blogeissa selväksi se, että näytteilleasettajilla on erilaista tietoa kuvaamisen suhteen. Minuunki suhtauduttiin nihkeästi, kun kysyin lupaa kuvaamiseen eikä bloggari-tagia näkyny, mutta kun sitä vilautin niin lupa heltisi ja oltiin niin mukavaa, että. Ja ei siinä, uskon että siinä on yrittäjällä aina "vaara", että sinun työ kopioidaan ja ns. jälleentuotetaan, sillonhan sie jäät miinukselle.

On mun mielestä niin ristiriitasta, että siinä missä messuille pitäis lähteä ettimään inspiraatiota ja uusia ideoita niin paikalla on rohki paskamainen ihimisotus, joka uskoo, että jokanen ihminen aikoo kuvata sun kojuas kopiointitarkotuksiin. Niitten ei ehkä kannattais lähteä koko messuille.

*

Niin ikään.
Mun messusaaliski jäi suht pieneksi ja ihan tosissani yllätyin siitä, miten vähän tavaraa loppujen lopuksi kotiutinkaan. Sen verran voin sanoa, että kaikilla langoilla on jotakuinki käyttötarkotus, mutta kyllä minun lankalaihis otti tämän takia kovan kolauksen tässä kuussa :D


Mukaan tarttu siis

♥ Sarjakuva-kassi Nonosta
♥ Kruunukynttiläpidikkeet äitille Tainan pajalta
♥ Neonpinkit Boston-langat Lankaideasta
♥ Hot socks uni-langat Lankatalo Tapion Kaupasta
♥ Teippi, lahjatägit ja paperipillit Teippitarhasta 
♥ Silmukkamerkit ja palmikkopuikot Fomastilta 

Petyin hirveesti minun pieneen lankasaaliiseen messuilta, joten ensi hätään kävin tänään Oulun Lankamaailmasta hakemassa vielä kerän Viking Raggenia ja kaksi kerää Hjertegarnin basicia. Josko näillä pärjäis hetken!

tudiluu,
nyt unta palloon ja uusia neuleita puikoille!

Saatat myös tykätä näistä

0 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)