on softii, on silverii.

11.11.15

Pinterest-haaste
6


Uusi malli/kokeilu

Muistatte edellisessä postauksessa, kun laitoin kuvan ihanasta harmaasta langasta?Helsingissä reissussa ollessa ostin Lankamaailmasta Silver Softia. Oisin voinu ostaa kaikki värit! Mutta valitsin kuitenki tylsästi harmaan, koska hei, mun uusi takki vaatii uudet lapaset. 
Ja ne harmaan värit. Ne värit on täydelliset.

Löysin palmikkomalleja selatessa älyttömän sievän mallin.
Nyt tarkemmassa tarkastelussa kun ihastuin juuriki tähän malliin, enkä tajunnu, että juuri tässä keskipalmikot oli jätetty pois. tsssss.


Malli on Ravelryssä ilmainen Magic Mirror mittens.

Onhan se pienemmillä puikoilla ja ohuemmalla langalla tehty, mut päätin kokeilla. Mulla oli 3mm puikot, silmukoita 12. Jätin reunassa menevät palmikot pois.Alussa näytti todella hyvältä ja olin aivan super innoissani. En vaan lopussa jaksanu seurata hankalaa palmikko-ohjetta ja päätinki, että nyt väkisin nii hyvä tuloo ko lopussa kiitos seisoo.

Nooooh.... Ei tullu hyvä.
Mallikerta on liian pitkä näin isoille puikoille ja mun käsille. Ohjetta täytyy vähän muokata, että se sopii näille puikoille, ylimääräsiä välikerroksia pois ja näin. Ehdottomasti myös teen palmikointiohjeen itelle selvemmäksi.

  
Paskoin tässä lopussa jotaki ihan täysin, mun palmikkoryhmät ei enää mennykään tasan ja rävelsin. Eäh. Ehkä vielä joskus.


Ps. Mikä tässä silver softissa on vikana, ku tämä on niin löyhään keritty?

*

Syy näin aikaseen postaukseen lienee siinä, että tämä haaste loppuu 14. pv, jolloin olen Tampereella. Tulkaa moikkaan mua messuilla!

Saatat myös tykätä näistä

4 kommenttia

 1. Silver Soft on minun lempparilankaa! Varsinki se sininen ko siitä tulee semmosia Frozen-viboja. Mutta on kyllä tosiaan myös huonosti keritty, pitäis aina jaksaa keriä se itse uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. Pisti vähän kiehuttaan ku joka paikasta repsottaa tuo kerä ja purkaantuu. Se turkoosi on ihana! Ja se pinkki <3

   Poista
 2. Mitä ihanaa lankaa toi on! Miksen oo aiemmin törmännyt?? Kaikki kimaltavat langat on ihan parhaita! Just tilasin täältä http://lanitiumexmachina.com/ tollasta ihanaa kimaltavaa lankaa, jolle en oo vielä keksinyt käyttötarkotusta. Olihan se vähän tyyristä, mutta ainakin vaikutti ihan hyvänlaatuiselta esim sukkalangaks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä! :o lankamaailmassa tätä oli. Tää silver softin turkoosi on se mistä esimerkiks kaikki tekee frozen sukkia :D tää on täys akryylilanka ja kivan pehmee, aattelin et kestää ehkä lapasissa paremmin ku sukissa

   Poista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)