Spotlight 2.0

17.10.17

Kerta kiellon päälle. Neuloin syyskuun alussa uuden Spotlightin vähän tummemman harmaalla ja valkoisella baby merinolla. Ihastuin malliin ihan täysin, koska se on helppo neuloa ja värivaihtoehtoja ois niin monia, mutta yllättäen jäin jumiin harmaaseen.



Muokkasin mallia omaan makuun sopivammaksi ja huivista tulikin sitten pingotuksessa melko iso. Kulmasta kulmaan huivilla on pituutta noin kaksi metriä. Saa nähdä jääkö tämä itselle, vai meneekö jollekin jouluksi pakettiin. 

Puikot 4mm
Langanmenekki 195g
Aloituspvm 11.9.17
Valmis 2.10.17



Kaikki kuvat on Valmarinniemen ympäristöstä. Kaksi ensimmäistä kuvasin Kemijoen välittömässä läheisyydessä jo viikko sitten, mutta kuvan laatta oli tänään melkein veden peitossa, joten lisäkuvat siinä kohdassa ei olleet vaihtoehto. Viimeiset kuvat Valmarin museon pihalta.


Neulotteko te samaa neulemallia kyllästymiseen asti? 

tudiluu!

Saatat myös tykätä näistä

6 kommenttia

  1. Tosi nätti! Sanoin jo viimeks, että teen tän joskus mutta hitto mitään oo tehny :D Ehkä nyt vihdoin ja viimein!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tee, tee! 😍 haluan nähä minkälaisiin väreihin päädyt!

      Poista
    2. Täytyy, koska tykkään Janinan huivimalleista ja oon jo pitkään nyt miettinyt, että pitäis taas joku huivi aloittaa. Tarviis kuitenkin jonkun ison huivin, koska winter is coming. Mitähän värejä tuolta löytyis. :D

      Ps. Saako sut lisätä facessa kaveriks? Ollaan sen verta kauan tsiigailtu näitä toisten blogeja, et vois olla ihan hauska jutella ihan ns. oikeessa ajassa :D Jos siis ylipäätään oot Facessa. :D

      Poista
    3. Totta kai, lisää pois nii jutskaillaan lisää! :)

      Poista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)