Sormuskehys

7.10.17

Pinterestissä tuli vastaan mielenkiintonen keksintö. 
Kuka on ikinä ajatellu tehdä vihki- ja kihlasormuksille telineen? Pidän aika vähän sormuksia kädessä, koska ne vaan nyt on välillä tiellä. Lisäksi otan ne aina pois mm. suihkun, leipomisen, tiskauksen ja neulomisen ajaksi ja yleensä ne sitten unohtuu laittaa takasin ja vaarana on, että ne hukkuu. Tämä ratkaisee ainakin mun ongelman. Ei enää kadonneita sormuksia, vaan ne on tästä lähin aina tallessa ja toimii samalla koristeena.

Mulla oli tallessa yks pieni sydämen muotonen kuvakehys, jonka hellu meidän alkuaikoina mulle joskus osti. Tähän projektiin voi käyttää lisäks esimerkiksi vanhoja koruja, glitteriä, helmiä, strasseja, kiviä ja nauhoja. 


Alotin peittämällä kliseistä Honey-tekstiä maalitussilla ja levitin pinnalle siveltimellä hyvän kerroksen liimaa, päälle valtavasti glitteriä ja annoin sen kuivua. Päälle laitoin tarrahelminauhaa ja liimasin yläkulmaan jostain oudosta korvakorusta poistetun kauniin hopeisen sulan. 

Pehmusteeksi leikkasin vähän sisäpuolta pienemmän sydämen vanhasta päiväpeitosta, jonka päällystin morsiussatiinilla, jota jäi hääpuvun muokkaamisesta. Liimasin pehmusteen ja satiinin reunan kuumaliimalla kehyksen takaosaan ja puristin pihdeillä liimakohdan tasaiseksi, jotta kehys menee vielä kiinnikin.

Tuunasin vielä yhden nuppineulan päähän timantin, johon sormukset laitetaan.
Mitä tykkäätte?
Olisiko tästä tuunauksesta sulle hyötyä?

tudiluu!

Saatat myös tykätä näistä

4 kommenttia

  1. Oi, tulipas todella kaunis! Loistava idea :)

    VastaaPoista
  2. Hei Rosanna! Huomasin vasta, että olet blogini lukija. Tulin kurkkimaan blogiasi ja liityn lukijaksesi. Ihana tuo sormuskehys :) Liisa

    VastaaPoista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)