Minä odotan, otan sinut syliin

20.1.14


 My day.

Meilä oli hilman kans viikonloppuna hiljaset ja aikaset, kylmät aamut. Sytyteltiin olkkarin lattialla takkaa kylki kyljessä ja kuunnelttiin kuorsausta makkarista. "Isi nukkuu, meepä kattoon."
Hilmahan ampasi makkariin mutta tuli äkkiä takasin ku ei kukaan ollu reagoinu sen ihanaan sairaalasukan sissään solmittuun palloon. Siirryttiin sitten sohvalle.

Mää oon mammalle neulonu pitkittäisraitasia säärystimiä, lankana harmaa Nalle ja kirkkaanvalkonen seiskaveikka, puikot 4mm. Saapa nähä mahtuuko ne jalkaan!

Huiviprojektiaki oon alotellu, joskin se on tossa välillä tehtävä hermojen lepuutus, 10mm puikoilla oikein nurin- kierroksia.
Sunnuntaiaamunaki riitti kylmää, mut oli kuitenki kirkas ilma.

*

Oon unohtanu laittaa vähän vanhempaa lapastuotantoa viime vuoden puolelta tänne.


 Marianne-lapaset. Lankoina musta ja punanen seiskaveikka ja valkonen on pirtaa. Tein nämä pikkusia oululaisen kätösiä lämmittämään tuparilahjana : )

Mulla harmittaa hulluna. Nimittäin.....tämä minun hieno sormivimpain, langanohjain, meni hukkaan tai tuli syödyksi. Epäilen viimistä.  Oltiin appivanhempien taloa pitämässä pystyssä, kun viimisenä iltana otin sen kutimien viereen, että pääsenpä sitä testaamaan. Takasin töistä tullessa ja pakkausta alotellessa se oli menny hukkaan siitä yöpöydältä. Mjoooo.. En ehtiny testata. No, on mulla ainaki kuva siitä, vaikka eihän se paljoo lämmitä.
Olisin mielelläni kertonu kokemuksia tän käytöstä koska innolla sitä itekki ootin, mut ehkä sitte joskus.


Ikean reissun saaliiksi tuli pari söpöä mattoa joista hilmaki tykkäsi. Mulle matto valkosella pohjalla, hellulle mustalla pohjalla.
tudiluu !

Saatat myös tykätä näistä

2 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)