kaksi, two, två, dos, deux.

8.2.14

Sitähän meni aika äkkiä ohite ja sittenhän muistinki että AINIIJJOO.
30 handmade days  #2

Sainki huikeen idiksen että kirijottelin kaikki mun ideat paperille, ettei mun täyvy joka kerta miettiä uuvestaan näitä mun projektin osasia. ;D

Tänhän on vuorosa magneettitaulu vessaan.
Tai ihan vaa magneettitaulu - ihan mihin vaan.

Oottakos tet niitä naisia (tai miksei miehiäki) joila on aina pinnit eli pihet eli mummopinnit hukassa?
Määääpä olen. En jaksa muistaa kuinka monta pakettia niiton ostettu, niistä muka aina pittää huolta ja ne laittaa tunnollisesti takassiin siihen pakettiin/lappusseen ja sitte ne pikkuhiliaa tippuilee hiipuilee ja kattoilee poisa. No ei ennää!


Tässä ois kamppeet mitänä tarvit. Oisin mieluummin käyttäny kirjansivun sijjaan kangasta tai jottain muuta kuviopaperia, mutta tuo nyt on vaihettavisa mielialan ja sisustuksen mukkaan ;)

(Mullon muute tossa kirkkaasa minigrip-pussisa kumisen muovisia kirsikan kukkija jokka ei menny kaikki semmoseen valo"puuhun".)

Tilasin muihinki tuleviin projekteihin tavaraa nettipuodista nimeltä Paperella, ja tähän käytin magneettilevyä. (Net levyt löyvät täältä!) Oli kyllä nopia postitus ja melko evullinen kauppa, suosittelen lämpimästi! Ainua "miinus" oli ehkä se, että kaupasa minimisumma jolla voipi ostaa, on 10e ;(. Toisaalta ei haittoo, sainpahan enemmä tavaraa "luvan kansa" tilattuva!

Asijaan.


Täsähän ei tarvihe tota lappusta sieltä kehyksen sisältä niinku ei sitä lasiakkaan, niin otin tästä sisäläpyskästä mitat magneettilevvyyn (täsä levyn tarrapuoli että kynä näkkyy)


Mulloli näisä kukisa leikkaussuunta tämä, osan vejin tyvestä asti poikki. Muutamasta leikkasin terälehet veks ja muotoilin. 

Asettelin lapun oikkein päin kehykseen ja magneettilevyn oikea puoli paperia vasten ja takalevyn asensin (ihan oikiasti, nyt kynnet kiittää) takasin kiini.


Kukkien sommittelu kehykseen.

Liimattuna.
DIR! DIR!

Päätin vähän tuhertaa ja rumia sanoja suttailla yli, toisia taas korostaen. Yks noista pitää paikkaansa, arvaattako mikä? ;););)Valamis! Hyvin piettää pinnit. En malttanu vaa antaa liiman kuivua kokonaan. :D
Parempi ja nopiampi ois tietenki ollu käyttää kuumaliimaa, mutta minusta se sotkee niin palion että päätin olla käyttämäti.

Katotaanpa kuinka nopiasti mulla mennee nämä pinnit hukkaan!Seuraahvaan kerttaan,
tudiluu!

Saatat myös tykätä näistä

0 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)