käsiramman unelmaduuni.

5.4.14

30 handmade days, #12


Mää sain tillauksen juhannusruusuista. Täsä kerron ekasta, joka on taiteiltu olemaan halakasijaltaan 70cm.

Koukku 12mm, kude on tasalaatusta pehemiiää trikkookuetta.Tehin alun normaalisti juhannusruusumatto-ohojeella. Jos joku haluvaa tämmösen tehhä, jos se n. 110cm matto on tarkotettuun tillaan liian iso, niin täältä(!) löytyy muistin virkistämiseksi lyhenteet ja miten virkkaus tapahtuu.
Juhannusruusun pdf. ohoje löytyy tästä.

Tee normaalisti kerrokset 1-11, sitten hyppää suoraan kerrokseen 18. ja jatka siitä loppuun 21. kerrokseen.Ja tässä tosiaan näkkyy se mun käsirampojen uusin ostos: KnitPro Waves virkkuukoukku. U-nel-ma.Tilasin itele 10 ja 12mm koukut, jotka on tällä hetkelä isoimmat koot mitä saa. Koukusa on hopianväristä alumiinia ja siinon muovinen varsi. Kestää hyvin vääntöä ja kääntöä, ei hajunnu ees mulla! Hyvän tuntunen käesä. Varsi on lituskainen ja kapenee loppua kohen, joten siitä on hyä pittää kiini eikä mullakkaan kässiin sattunu niin pahasti ko virkkausasento käele oli hyvä.
Jokasessa eri kokosesa koukusa on erivärinen varsi. Saat tilattua omasti täältä Titityyn verkkokaupasta! Hintakkaan ei aivan varmasti päätä huimaa.Ja mää oon sitä mieltä että on ihanaa ko on kevät! Siispä teile tässä ihana väripommi kuva aka mun aamupala

'

tudiluu!

Saatat myös tykätä näistä

0 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)