halpa materialisti

26.1.15

Minun kone hajosi. Jumalavita, se oikeasti hajosi.
Hyvä ettei märy päässy nyt näin jälkeenpäin ko ajattellee että sinne meni nyt viimiset 3 vuotta minun elämästä. Nyt siis jaetaan hellun kanssa tämä sen pelimylly. Minä pääsen tähän sillon, ko toinen mennee suihkuun. Reilu peli. ;)

*

Ylleensä en hirveesti hypetä tiettyjä lankavalamistajia, vaan käytän sitä mitä helepoiten löytää ja lankatillauksetki tullee yleensä Novitalta, mut nyt. Nyt.

Sain synttärilahjaksi marraskuussa kaverilta Viking of Norwayn "Viking Raggen" nimistä lankaa. Lankaa saa mm. Lankamaailmasta.

Se on ollu aika pitkään lahjapaketissaan, sitten mun lankavaraston päällimmäisenä, alimmaisena ja keskimmäisenä kunnes eilen illalla päätin, että varpaita palelee ja pittää saaha nopiat sukat, eli nopiasti valmistuvat kotisukat, joissa ei ole vartta. Nilikkavillasukat.


Onpa muuten pikkusen pehemiä lanka, ja sen toennäkösesti tekkee just tuo superwash villa ja siihen sekotettu nailon. Kävin tutkimassa interwebsiä ja tätähän saa vallan herkullisissa väreissä.

Puikkosuositus tässä langassa on 4½, mutta koska mulla oli tarjolla vain 4 & 5mm, päätin tekassa vitosilla. Silmukoita sukissa on 44 (11s/puikko). Langanmenekki 75g

Onhan nää vähän luttanat, esim sen neljän kerroksen 1o 1n-resorin ois voinu hyvinki tehä nelosilla, että sukat ei kirjaimellisesti pyöris jaloissa.

Silti yhtäkaikki, oon tyytyväinen näihin. Ei ainakaan purista.Tein eriparisukat ja säästin (lankaa).


*

Sain tässä alkukuusta vasta aikaseksi siivota keittiön, tiiättäkö silleen sisustuksellisesti. 
Ei herrajjumala minkä näköseksi se aina mennee, enkä jaksa uskoa, että nyt viittin julukassa siitä vielä kuvanki! No, täsä mennee.

 Ei hyi. Ihan kauhiiaa.

No, vaihoin tosiaan oikeastaan vain näkyvänä muutoksena verhot. Ikkunassa on kesästä asti ollu kirpparilta löydetty violettisävynen kukallinen Vallila-verhokappa, en jaksanu ennää kattua sitä.


Löysin tosi sievän kapan Centtilästä

Tän kuun alussa löyty myös Oulun reissulta Kärkkäiseltä keittiöön uus pöytäliina ja aikasemmin ostetut Anno-tuikkukipot pääsi kaveriksi pöytään isojen Ikeatuikkujen kans.
Tykkään itteasiassa Anno collection-tuotteista tosi paljon ja sitä löytyyki meiltä - paljon. 

"Tuotteissa käytetään kierrätysmateriaaleja ja pyritään minimoimaan pakkausmateriaaleja. Tuotannossa suositaan lähialueita. Anno Collection -tuotemerkin suunnittelussa lähtökohdaksi muotoutui hyvin aikaa kestävä mallisto, joka korostaa arjen ihanuutta ja skandinaavista ajattomuutta." Kesko, 21.11.2012

Meiltä löytyy kotoa mm. pussilakanoita, verhoja, keittiötekstiilejä ja koriste-esineitä.
Anno on melko edullinen, mutta ei todellakaan näytä halvalta ja siitä minun lompakko ja silimät tykkää.
Anno Collectioniahan löytyy Kodin1:stä, Anttiloista ja K-Citymarketeista.

*

Nyt voin jatkaa olohuoneeseen.
Kärkkäiseltä löyty kruunukynttilöille vallan ihanan ihana purkki 
♥ *

tudiluu ja lunta tupaan!
Saatat myös tykätä näistä

0 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)