Lainaa vaan

8.2.15


Hyvää sunnuntaita, Lainan- ja kynttilänpäivää.

Tämmöset sievät aurinkoset aamut tuo vaan mieleen sen, että tämä on lainaa vain. Onneksi mennään kessää kohen, eikä tarvi murehtia talvea ja sitä pimeintä kaamosta, joka nyt on jo takana päin täälä meän pienessä pohjolassa.

Eikä uskois, että viime yönä täällä Meri-Lapissa riehunu Lainamyrsky olis käynykkään. Ei tietoakaan.


*

Liityin tännään blogloviniin hui. 
Konseptia en ole vielä tajunnu ihan täysin, mutta näppärältä paikalta vaikuttaa!
Blogloviniin löydät sivuston oikeasta reunasta Pinterest- ja instagramwidgettien yläpuolelta. Eli myös sitäkin kautta voi tätä blogia seurata :)
Joululahajaksi saadusta Vinga of Sweden-paketista paliastunu ihana leikkuulauta pääsi tänään kuvattavaksi tulppaanien ja aamuteen kans. Tän hetkinen lempparitee on Liptonin pyramidipusseista mandariinitee, jota sain synttärilahjaksi. ♥

*

Tablettisuoja
Tablet cover
handmade days

Tänään on myös pieni handmade days. Serkku tilasi tytölleen samanlaisen tablettisuojan, jonka tein aikasemmin itellenikin. Tällä kertaa neulomisosuus on tullu varmaan viisinkertasella nopeudella, kun ei enää sekoa palmikoissa ollenkaan! Isoin neuleosuus alkaa olla siis jo takana päin, kohta pääsen ompelemaan koko komeuden kasaan.


Puikot 3½mm
Lanka 7veljestä v.harmaa

*

Me ollaan viikon päästä reissussa. Hankalaa kuvitella ja sisäistää, ko viimeksi laskiessa sinne oli kaks kuukautta. 
Ollaan melkein otettu jokavuotinen traditio Helsingin reissusta helmikuussa. Tällä kertaa 15.2 on Slipknot, enkä jaksa oottaa ollenkaan! Ens ystävänpäivä vietetäänki sitten hellun kans melkein kokonaan matkaten. Ja kotiinlähtöpäivänä, 17.2, on taas Munkkivuoren residenssin isännän synttärit. Niitä todennäkösesti vietetään vähän etukäteen sunnuntaina...


toivotaan lisää aurinkoisia päiviä ja pieniä pakkasia,
tudiluu!


Saatat myös tykätä näistä

0 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)