Janttara

27.10.15

Meän koti ei oo ikinä puhas, siisti eikä kaunis.Täällä ei voi ikinä kuvata (olematonta, mutta yritettyä) sisustusta. Täällä ei voi käyttää valkosia tekstiilejä. Täällä ei voi pitää vielä mattoja.
Täälä on karvasutteja, lattialla pölypallo jos toinenki ja lissää karvaa. Ja sitte tosiaan nuo koirat :D
Mutta ilman nuita koiria koti ei tunnu kodilta.

Meän uusin laumanlisäys, Milja, Jehnajan Janttara, on äärettömän rakas. Se on mamman vauva ja kylkimyyrä siinä missä Hilma on isin tyttö. 

Milja on kohta 9kk vanha pikkuneiti. Nyt ootellaan juoksuja alkavaksi, kun Hilmaki nyt ne alotti. 
Oon halunnu jo kauan kirjottaa Miljasta ja siitä, miten hauska pikkukoira se on. Kieli ei koskaan millonkaan ikinä pysy suussa, vaan sen on pakko koskea lähimpänä olevaa paljasta ihoa (tai kangasta) ennen ku se menee takasin sinne suuhun, eikä se ikinä jää sinne suuhun. Yleensä hyökkäyksen kohteina on suu, koko muu naama, korvat, sormet tai varpaat. Tai mikä vaan. Iho, nam!

Tämä kaveri myös juttelee paljon. Sitä ulinan, hurinan ja tuhinan määrää ei voi sanoin kuvata. Milja on leikkisä pikkukaveri, mutta harvemmin kerjää ihmistä leikkikaveriksi. Se viihyttää itte itteään pallojen kans, nakkoo pihalla ittelleen käpyjä ja kiehnää niitten kanssa maassa. Venytellessään se nakkaa ittensä pitkälleen.
Se kuolaa, kun oottaa ruokakupin eessä lupaa. Se huutaa, jos Hilma vie siltä pallon. Se muistuttaa "tarkoista" ruoka-ajoista minuutilleen (12 ja 18). Se vahtaa ikkunasta lintuja. Se lösähtää sohvalle kylkeen kiinni ja nuolasee lähimmästä paljaasta ihoalueesta. Se tunkee ittensä aina syliin. Se nukkuu jaloissa, kyljessä tai mun päällä. Sitä pitää halata.

Se on rakas pikkunen.

Saatat myös tykätä näistä

2 kommenttia

 1. Mikä söpöliini <3
  Meidän kodista otan aina sellaisia hyvin pienen alueen valokuvia. Laajemmat kuvat olisi lähinnä järkyttäviä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos! <3 Joo, meillä sama :D yleensä ne kuvat on sellasia, että lattia ei näkyis...

   Poista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)