jotain kotiin

21.10.15

Oon ostanu muutama vuosi sitten Ikeasta kangasta nimeltä Repetera. Se pisti sillon silmään hienon ja valtavan kuosinsa takia ja yllätyinki myöhemmin lueskellessani, että tämä on ensimmäinen Suomessa suunniteltu Ikean mallisto, jossa on useampia sulosia eri kuoseja. 

Suorastaan rakastuin herkkään harmaa-mustaan kuvioon ja päätin, että finnfoamia kotiuttaessani teen siitä meille makkariin suuren taulun. Tätä lähti matkaan kaikki mitä siitä kankaasta oli jäljellä, eli tarkalleen ottaen 158 senttiä.Vuosia meni, kunnes tänä kesänä sitten ostin sitä finnfoamia. Jes, tauluainekset kasassa, kangas vaan oli hukassa. Nyt kun sen löysin, levitin sen pöydälle kattoakseni kuosia tarkemmin. Hitto, eihän sitä nyt tauluksi raski pingottaa, tämä jää päitten huolittelun jälkeen tähän. 

Ja niinhän se jäi.  Paras päätös ikinä.

*

Kiitos kaikille kommentoineille ja mulle viestiä lähettäneille ihan valtavan suuresti!
Kodittomat lapaset saivat molemmat omat kotinsa. Ajattelin ottaa kodittomista kuukausittaisen perinteen, onko ihan tyhmä idea? Tulevaisuuessa tägillä Kuukauden kodittomat lisään aina yhteen postaukseen vapaat, vailla omistajaa olevat neuleet sun muut tietoineen :)

Saatat myös tykätä näistä

0 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)