I see rainbows

28.3.16

Lähettiin pääsiäisen pyhinä taltuttaan someähkyä ja tekemättömyyttä mökille. 
Mikä on parempaa ku mennä mökille tekemään just sitä - eli ei mittään? 

Ei tarvinu paljoa puhelimesta välittää reissussa. Oli ihana vapaus. Lumikenkäiltiin, maattiin vähän ja katottiin telkkaria, meillä kun ei sitä ole :D Illat pelattiin hyvässä seurassa ja yks yö umplattiin aamun pikkutunneilla järven jään kautta kotimökkiin nukkumaan.


Käsitöiden saralla oon ollu vähän saamaton, tai ainaki tuntuu siltä. Oon saanu hirveen vähän mitään näkyvää aikaan. Neulominen ei nyt keväällä enää niin nappaa, kun on mattopuuhatki kesken.

Sain kuitenki tehtyä sormikkaat, jossa käytin mulle henkilökohtasesti uutta lankaa. Paikallinen Pieni Lankapuoti oli täynnä kaikkea ihanaa, mutta valkkasin sieltä kauniin Katia merino baby plussan.


Puikot 3mm
Silmukoita 44 (11 s/puikko)
Lanka Katia merino baby plus
Langanmenekki 43g

Värithän oli loppujen lopuksi aivan täys yllätys, koska vihertävä oli täysin kerän sisällä ja pomppasi sieltä esiin, kun jaoin pienen 50 gramman kerän puoliksi omille kerille. Pääsiäisen kunniaksi nää oli kyllä siitä hyvä työ, et onpahan väriä. Viime aikoina neuleet on olleet vaan harmaita. Molemmat sormikkaat on täysin toistensa samankokoiset vastakohdat, twins from different mothers.


Ranteen 2 o 1 n- resorin jälkeen tein näihin, kuten moniin muihinki viime aikojen neuleisiin, Vikkel braidin, eli vaakasuunnassa menevän ketjun. Ohjeita löytyy paljon, mutta kaikista parhaimmat ohjeet löytyy youtubesta. Ketju on helppo ja kaunis lisä koristamaan neuleita.


Me ollaan oltu pyhät piilossa virpojilta, ei koristeltu kotia eikä olla tehty sisustuksellisia kelta-övereitä. Sen sijaan vietettiin aikaa sukulaisten kanssa ja oltiin aktiivisempia liikunnallisesti, vaikka suklaata syötiinki. Ilmat suosi kovasti, vaikka vähän tuuliki.

Onnistunut pääsiäinen, josta on hyvä jatkaa kevääseen.

Saatat myös tykätä näistä

0 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)