Lakkiaiset

8.6.16

Loppuviikko oli täynnä hulinaa.


Kälyn ylioppilasjuhlien järjestely oli kovassa vauhdissa ja vallattiin kaverin kanssa juhlapaikan, Väyläsalin keittiö perjantaina, kun valmistuksen alla oli neljä voileipä- ja täytekakkua. 
Molemmilla siis omat 4. Tein keskiviikkona kuuden munan täytekakkupohjia mansikka-mascarponerahkatäytteellä. Kaikissa täytteissä oli lisäksi 1-2 liivatetta, että kestävät valumatta. Kakun päällä on pelkkä vispikerma, koristeina mansikoita, marenkeja ja tietenkin lyyra.


Ylioppilaalle toin lainaksi oman, isomman kuohuviinilasin, jotta se erottuu muista. 


Pöytäkoristeina oli minun kaasojen tulevat kimppuainekset. Vaahtomuovikukat löyty Kärkkäiseltä, ne oli edullisia ja niin ihanan vaaleanpunasia. Tykkään faktasta, että näitä pysty hyödyntään muihinki kun vain meidän juhliin, ne sopi tänne niin hyvin!


Päivä oli pitkä, 7.00-1.00 sai olla jaloillaan. Silti oli kiva nähdä uusia ihmisiä, "tulevia" sukulaisia ja kavereita ja tietenki iloinen ylioppilas. 

Veera♥

Päivän aikana ei myöskään tarvinnu kyllä kärsiä nälästä. Kaiken kaikkiaan täytekakkuja meni n. 2½, yksi täysi täytekakku jäi yli ja jämät lähti rääppiäisiin sunnuntaina.

Ihanat juhlat.


Saatat myös tykätä näistä

0 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)