Kukkia ja keramiikkaa

20.7.16

Tallinnan ja Helsingin reissu oli antoisa hyvin monella tapaa.
Napattiin menopaluu-ajomatkalla yhteensä 20 geokätköä 19 kunnasta.
 PoGO kävi matkalla kuumana ja keräsi näemmä ihmisiä stopeille suuria määriä.


Karnaluksissa vierähti kaksi tuntia huomaamatta ja sinne ois saanu varmasti kulumaan toisetki kaks jos ois halunnu tutkia kaiken läpikotaisin ja hiplailla kaikki pitsit ja nauhat ja langat läpi. Ikävä kyllä vähän kehno ilmanvaihto ja kuuma päivä väsytti ennen aikojaan, kun muutenki valmiiksi olin kipeä. 

Tutkittiin Vanhaakaupunkia ja toki myös muitakin paikkoja. Vanhakaupunki kyllä vei sen erityisen paikan sydämestä. Sinne tahon pelkästään tunnelman takia uuestaan kiertelemään ja kuvailemaan paikkoja kaikessa rauhassa. Tän kerran kuvasaalis jäi melko laihaksi, kun osa porukasta piti kovaa kiirettä kävellessä (vai liekö johtui vain pitemmistä jaloista) ;)


On se hyvä muuten, että huolehtii toisen tavaroiden pakkaamisesta, mut huono jos unohtaa pakata omat vaatteet mukaan. Sinänsä suurta vahinkoa ei tapahtunu, unohin vain ottaa parin päivän reissulle vaihtopaidan, muut oli mukana :D Sen kävin sitten Tallinnan H&M:ltä ettimässä. 
Hauska fakta, 90% paidoista oli kokoa XS-S, ei ollu heleppoa löytää itelle ällää. 

Parhaiten jäi kuitenki mieleen matkan varrella ollu Finnmarin tehtaanmyymälä Lahdessa. Sieltä kotiutin valtavan kasan vaahtomuovikukkia, kaksi isoa canvaskoria yöpöytien alahyllyille, teepannun ja lasisen pillimukin. Kaikki tämä 20 eurolla.


Tää frouva pannu vei mun syämen heti, kun sen näin. 
Hän maksoi vaivaiset 4,90 II-laatujen hyllyltä, mut mun silmään se on virheetön, täydellinen, kaunis.


Se tulee nyt kauneudellaan ilostuttamaan mun teehetkiä valtavasti.


*

Lankoja kotiutin itelle 310 grammaa ja toin tuliaisina 150 grammaa lisää. Ei tämä niin minun laihista kaatanukaan, vaikka niin pelkäsin. Jostain syystä lankojen ja tavaranpaljous hämmensi niin paljon, ettei oikein osannu ottaa mitään. Toisaalta hintaki myös vähän yllätti, ei ne niin halpoja ollukaan ku olin kuvitellu.

Törsäsin kuitenki jopa 11 euroa Austermannin käsinvärjättyyn 100 gramman vyyhtiin. Lisäksi ostin 50 gramman Alizen baby wool & bamboo batik kerän ja 3 kerää samaista lankaa tuliaisina. Käsityökujalta Tallinnan vanhastakaupungista ostin vielä Regian 6-säikeistä harmaa-pinkkinä. Karnaluksin reilusti yli kymmenen euron suolainen hinta oli kujalla huokeampi, 9,20e. 


Toki hain myös alkosta tavaraa, mut siitä ei tartte kertoa kellekään.


Saatat myös tykätä näistä

4 kommenttia

 1. Millä te menitte tonne karnaluksiin? Ja löysirtekö muita vastaavia kauppoja? :)

  VastaaPoista
 2. Otettiin taksi heti satamasta ja kun sanottiin minne ollaan menossa, hän kerto suoraan matkan sinne maksavan 11e ja sammutti mittarin. Oli kyllä erittäin mukava herrasmies hän. Lisäksi siellä ois ollu Jolleri mut meillä loppu aika eikä ehditty siellä käymään. Vanhassakaupungissa on sitten lisää pieniä kangas- ja lankapuoteja jos jaksaa vaan etsiä ja kierrellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oukei, kiitos tiedosta:) ens viikolla anopin kanssa menossa...

   Poista
  2. Oi kun kiva! Miekin kävin anopin kanssa :) semmonen menovinkki et kun ei välttämättä voi laskea sen varaan että netti toimis, kannattaa screenshotata kaikkien paikkojen osotteet ja tiedot jossa aikoo käydä. Siinä säästää niin matkapuhelinlaskussa kuin ajassaki. ;) Kivaa reissua teille!

   Poista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)