Noh.

17.10.16


Nyt on Oulun Kädentaitomessut käyty ja nähty ja äh, mikä pettymys. 

Lauantaiaamuna lähettiin anopin kanssa hyvillä mielin messuja katsastamaan. Paikalla odotti valtava jono, jonka jonottajille ei oltu informoitu, että ennakkolipulla saat kiilata koko jutun ohi. Myöhemmin pari järjestyksenvalvojaa kehotti ostamaan lipun netistä, niin pääsee suoraa sisään. Näin me tehimmä ja kiilattiin koko kilometrin mittanen jono suitsait. 

Jännityksen kiihkossa ja silmät kiiluen tähystin joka puljun ja putiikin. Missä täällä on kaikki hyvät langat, oikiasti?

 Messuilla ei ollu mitään kiinnostavaa. En ostanu yhtään lankaa, koska sitä ei ollut myynnissä nimeksikään. Joka puljussa samat langat samoissa ankeissa väreissä, lisäksi niitä mitä mulla jo on enkä enempää tahdo. 


Helmikojuja oli paikalla todella runsaasti, Sinooperin koju mitäänsanomattoman pieni valmiine askartelupaketteineen, valmiiden tuotteiden myyjiä hurjat määrät. 
Mielekäs yllätys näytteilleasettajista oli Teippitarha, josta ei kylläkään nyt lähtenyt matkaan mitään muuta, kuin esite. 

Messuilta tuli ostettua vain kourallinen tavaraa ja kuvia ko. paikasta en uskaltanut edes ottaa edelleen samojen huonojen kokemusten takia. Vaan ei siinä, ei siellä olis pystynytkään, koska kuvat olis ollu pelkkiä ihmisten raiveleita. Kauhia tunku.

Messuista jäi negatiivinen fiilis myös osittain siksi, että paikalle päästyä mulle iski järkyttävä nenäverenvuoto, että sai lähteä suoraan kahvilta vessaan tuusaamaan nokkaa täyteen paperia. Suurin kiitos kuitenki lipuntarkastajille, kun sain kylmäpakkauksen niskaan ja vuoto tyrehty pikkuhiljaa. 


Messuilta kuitenkin löyty nämä muutamat

Sulka, HiiA  (puuttuu kuvista, löytyy linkin takaa)


Syömässä käytiin Ideaparkissa ja sieltä löyty paikka nimeltä  Donno. Ihana askartelukauppa, josta ostin pienen lahjatagi-pakkauksen ja valkoista efekti Fimoa.


Kiva päivä, mutta takaraivossa jotenki kolkutti koko ajan ajatus Tampereen messuista. 
Tuudittaudun ajatukseen, että siellä on lankaa. Paljon.

tudiluu!

Saatat myös tykätä näistä

2 kommenttia

  1. No, jo oli harmi. Aika moniin käsityömessuihin on valmiiden töiden myyjät vallanneet alaa. Itse mielummin kun niitä tarvikkeita ostaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä. Inspiraatiota on kiva hakea valmiista töistä, mut silti tykkäisin että olis myös monipuolisesti tarvikkeita tarjolla.

      Poista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)