Spotlight

13.8.17

Minäkin liityin vihdoin maksullisten neuleohjeiden käyttäjiin. En ole aikasemmin uskaltanut ostaa netistä neuleohjeita vaikealukuisten ohjeiden pelossa ja olihan tämäkin ohje alussa vähän kryptinen! 


Neuloin Janina Kallion (Woolenberry) Spotlight-huivia heinäkuussa tasan kuukausi sitten ja samaan aikaan kirjoitin neuleohjeita sisältävään vihkooni Kototeko-blogista alkunsa saanutta blogiviikkoa, aikeissa kirjoittaa itsekin kurkistusta kulissien taakse. Idea on hauska, mutta en tiedä kiinnostaako teitä lukijoita sellainen. Kertokaa ihmeessä jos haluatte ko. postauksen!

Spotlight shawl

Puikot 4mm
Menekki 154g
Lanka Adlibris baby merino, Taiga merino, Maija

Mulla epäilytti valkoisen langan riittävyys, joten valkoisia raitoja on neulottu muutama Taiga merinolla ja loput Maijalla. Pitsiosuus on taas sitten ohuempaa Taigaa, joka on saman paksuista baby merinon kanssa. Tätä villatakkilankaa jäi vieläkin reilusti yli, joten uutta huivia on taas tulossa. 

Tätä oli ihan tosi mukava neuloa, mutta koin sen liian pieneksi, joten raitakerroksia on muutama enemmän kuin ohjeessa. Ihanasti oli kirjoitettu ohjeeseen, että mikäli nimenomaan raitaosiosta haluaa isomman niin silmukkaluku on jaollinen tietyllä määrällä ja huivia on siten helppo neuloa oman makunsa mukaan isommaksi. 


Pitsiosiota neuloessa telkkari ei enää ollutkaan paras kaveri ja sössin tosi paljon alussa (ja lopussa varsinkin) että päätin jättää pitsin lyhyemmäksi, kuin mitä sen olisi kuulunut olla. Alun virheet on onneksi melko pieniä ja huomaamattomia, ettekä varmasti olis niitä edes hoksanneet jos en olis maininnut 😉

Minä en ole mikään huivikuvaaja ja mökkiötökät söi sen verran, että häthätää viitsin laiturilla seisoa muutaman kuvan ottamassa. Ilma oli kuitenkin torstaina mitä kaunein ja järvi täysin peilityyni.


Ilma kääntyy syksyyn 

tudiluu!

Saatat myös tykätä näistä

6 kommenttia

 1. Nätti on! Janina Kallion ohjeet on lisäksi ihanan simppeleitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näin on. Olisin ostanut summer salesta kolme uutta huiviohjetta mut tais nyt mennä multa sivusuun. Ostin sen sijaan Jenny F:n Completionin 😄

   Poista
 2. Upee! Varsinkin toi valkoinen osuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo valkonen pitsi on munkin lemppari koko huivissa 😍

   Poista
 3. Kaunis ja pitsi tosiaan kruunaa kokonaisuuden. Neulominen on sellainen taiteenlaji, että mun osaaminen ei riitä. Aleksi sen sijaan taitaa tämänkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eiköhän Aleksi opettais sulle neulomisen, on rentouttavaa puuhaa 😊

   Poista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)