Syyssukat

5.9.17


Neljäs villasukkavaihto ja sukkien lähetyksen aika lähestyy! Takaraja sukkien lähettämiseen on tämän kuun viimeinen päivä. Minun sukat lähtee matkaamaan kohti Alankomaita heti viikonlopun Helsingin reissun jälkeen.

Vaihtoparin pienen fb kyyläyksen jälkeen päätin värin kahdesta harmaasta. Koska vastaanottaja on vaalea nainen, päätin tämän kauniin rusehtavan harmaan. Vaihtoehtoina mulla oli Sockista graniitinharmaa ja tämä. Sovelsin taas palmikkosukkia, jotka löytyy ohjeineen aikaisemmasta postauksesta täältä.


Palmikkosukat

Puikot 3½mm
Silmukoita varsi 52s (13s/p) jalkaterä 48s (12s/p)
Lanka Adlibris Socki A045
Langanmenekki 130g
Koko 38Palmikonkierron tein kerroksella 10, jotta palmikko pysyis lyhyenä ja pyöreänä, kuten sukkamallikin. 

 Pakko hehkuttaa vähän. Uuden kameran plussapuolia on, että tarvii vain säädettävän kameratelineen (lue: ihmisen) ja puhelimen etälaukaisimella pystyy ottamaan hyvin "itse" kuvia samalla poseeratessa. Vaikka periaatteessa toinen kuvasikin, sai hyvin toteutettua samalla omaa visiota ja ohjattua helpommin, kun näki live viewista mihin kamera tähtäsi. Lämmin suositus siis bloggaajille; ostakaa PEN E-PL8. Kävin seisomassa Keminmaan Pyhän Mikaelin- eli kotosammin vanhan kirkon kiviaidalla. Sama kirkko, jossa mentiin viime kesänä naimisiin ja joka on nyt remontin takia seuraavan vuoden kiinni. 

Lisäks tuossa takana olevalla pellolla oli lampaita, joita käytiin moikkaamassa jo tänään aikasemmin päivällä ♡

tudiluu!

Saatat myös tykätä näistä

4 kommenttia

 1. käväisin kesällä keminmaalla, se kirkko ja pihapiiri oli suorastaa pelottava! Harmi kun itse kirkkoon ei päässyt sisälle :(

  Miulla on myös toi olympus pen. tosin vaan se 7. Ostin sen kevyeksi kakkoskameraksi ja sen tulon jälkeen en ole kyllä juuri canonia paljoa jaksanut kaivella esiin. Kätevä pikkukamera!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Vanhan kirkon piha on minusta kesällä aivan ihana 😊 olympus on kyllä toimittanu tosi hyvin virkaansa, myin vanhan kameran tämän tieltä pois.

   Poista
 2. Voih, miten sievät sukat!
  Syskyn viileisiin lämmittämään jalkoja ja mieltä!

  Lempeitä syystuulia täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)