Kässävuosi joka vuosi

7.1.18

Polkaistaan uusi vuosi mukavasti käyntiin koko vuoden kestävällä käsityöhaasteella!

Mehukekkerit-blogin Veera keksi ihanan jutun: tehdään yhdessä käsitöitä kuukausittain vaihtuvalla teemalla, jokaiselle kuukaudelle on oma tunnisteensa eli hashtag. Tähän voi osallistua olit sitten neuloja, ompelija tai virkkaaja tai vaikkapa tuunaaja.
Jotta en kokisi tätä itselleni liian rajoittavaksi, yritän tehdä ainakin yhden (1) teemaan sopivan työn joka kuukausi, totta kai mieluusti enemmän. Veera jakaa myös blogissaan vinkkejä kuukausittaisen teeman toteutukseen, käy kurkkaan ja lähe mukaan!

Oman #jämätammikuuni aloitan siis jämälapasilla, jotka neuloin teinille.


Puikot 3.25mm
Silmukat 40s (10s/p)
Lanka  Musta 7veljestä, valkoinen Maija, petrooli Adlibris wool
Menekki 56g

Kaiveltiin jämälaatikosta toisiinsa sopivia lankoja, joista vois yhdistellä mukavat raitalapaset ja nämä miellytti pojan silmää. Mustaa oli kaikista eniten, jonka takia se on hallitsevana värinä. Oli ilkiää neuloa näitä yömyöhällä pimeässä. Onneksi teini ei ole niiin ranttu, jos sinne vaikka muutama virhekin ois uponnu :D Lapaset on aika naftit ja tuskin menee enää ens talvena, nuo teinit kun tuntuu ottavan valtavia kasvuspurtteja joka vuosi. Mut sehän ei mua haittaa, lankavarastot tuskin tyhjenee!


Oletteko te lähteneet haasteisiin mukaan, 
kenties tähän #mehukekkeritkässävuosi-haasteeseen?

tudiluu!

Saatat myös tykätä näistä

2 kommenttia

  1. Messissä :) Just yhen jämätyön aloitin tänään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa mukavaa! Mun mielestä on kiva kattoo mitä muut saa haasteen puitteissa aikaiseksi, omat yritykset kun saattaa jäädä vähän.. No, yrityksiks :D

      Poista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)