Satumetsä-hanskat

13.1.18

Jatkan käsineiden kanssa jämätammikuuta. Tavallaan.
Sain ihania japanilaisia kankaita myyvästä Almandiinista pari uutuuskangasta ja halusin ommella Satumetsä-puuvillapellavasta kinttaat.


 Hanskojen kaavat löytyy t e h t a a m o-blogista ja oli kyllä tämmöselle noviisiompelijalle vielä tosi hyvä ohjeistus. Piirsin omaan käteen sopivan kaavan, jolla hanskat toteutin. 
Mun omassa kaavassa vaan on kyllä vähän vielä parantamisen varaa, kun peukalonhanka on melko tiukka. Tein ennen näitä liian pienet testiversiot, jotka onneksi mahtui yhdelle kaverille niin ei menneet täysin hukkaan.

Hanskat on vuoritettu jämäkankaalla, joka on nurjalta  harjattua valkoista collegea sata vuotta vanhasta huppari projektista. Ei näillä paukkupakkasilla tarkene, mutta tämmöseen leutoon -10 C ilmaan tosi kätsyt kauppahanskat!Minun mielestä näistä tuli oikein ihanat ja pirteät hanskat, mulla kun tuppaa olemaan kaikki aina mustaa.

Ootko sä ikinä ommellut hanskoja, 
vai suositko ennemmin neulomista tai virkkausta?

tudiluu!

Saatat myös tykätä näistä

4 kommenttia

  1. Tulipa kivat ja pirtsakat :) Tuolla kaavallahan voi tehdä vaikka patakintaat. Itse en ole varsinaisia kintaita tehnyt, mutta patakintaita kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa! Onnistuis varmasti patakinttaatkin samalla kaavalla. :)

      Poista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)