Terälehdet

3.4.18


Meni paitamaaliskuu, vaan mulla se jatkuu aina vaan. Huivihuhtikuussa on hyvä ommella lisää työvaatteeksi kelpaavia, rennompia paitoja. Tilasin edellisellä viikolla Nappinjasta kankaita ja alemmasta Terälehdet-joustocollegesta ompelin eilen hupparin omilla kaavoilla jälleen kerran.


Tein hupparista pidemmän mallisen ja hupusta tuommoisen vähän kietaisumallin. Sen voi helposti muokata olemassa olevaan huppukaavaan jatkamalla hupun päät pitkiksi, jolloin ne voi asetella limittäin. Mietin hyvin kauan edessä olevan normaalin hupparitaskun ja sivussa olevien taskujen väliltä ja päädyin normaaliin hupparitaskuun. Nyt myöhemmin kuvia katsoessa olisin ehkä ennemmin halunnut ne sivutaskut. 

 Ikään kuin vahingossa onnistuin kohdistamaan taskussa ja paidassa olevia lehtiä precis kohdalleen. Täytyy kuitenkin mainita, että minusta kuviot ei näytä terälehdiltä vaan ginkgo-puun lehdiltä. Nonetheless, ihastuin kankaaseen kovasti.Tehosteeksi otin tällä kertaa mustaa, vaikka tarkoituksena oli yhdistää siihen vaaleanpunaista. Se ei jotenkin loppujen lopuksi istunut värimaailmaan enää livenä, joten musta oli turvallinen vaihtoehto kun kaikki piti saada tehä hetinyt.


Kyllä se kevät tulee meillekin, hitaasti mutta varmasti.
Kevätmielellä oon edelleen hankkinut itselle kaikkea keltaista ja neuletakkikin täällä valmistuu, sekin hitaasti, mutta melko varmasti - ja ensi talveksi.

tudiluu!

Saatat myös tykätä näistä

2 kommenttia

  1. Tulipa kiva huppari kauniista kankaasta :) täälläkin on kevättä rinnassa sillä olen hankkinut paljon vaatteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa :) kevät tulee kohisten, jopa meillä on alkaneet lumet sulaa. Aurinkoista viikkoa ☀

      Poista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)