Uni-mekko

8.9.18

Kankaiden Yönä hurahdin tilaamaan taas melkosen kasan kankaita. 
Ajattelin alottaa sieltä vanhemmasta päästä tuhoamaan valtavaa kangaskasaa, joka on kesän aikana kertyny kaappiin. 
Taisin sen seurauksena tehdä taas uuden lempimekon.


Käytän pohjana mulle hyvin yläosasta istuvaa Unelmallisen Helena-mekkokaavaa. Kaavoista kuitenkin taskupussi oli hukassa. Laiskuus iski, enkä jaksanut piirtää uutta kaavaa, joten se täytyy jossain vaiheessa lisätä mekkoon. Kangas on ehdan Uni-luomutrikoo sinisenä. Oon havitellut tätä myös nudena, mutta se on yleensä ollut mulle sopivalla ostohetkellä loppuunmyyty. 
Jostain syystä leikkasin mekon kappaleet huolimattomasti ja hihat meinasi jäädä ihan minimiin. Ompelin ne sitten kahdesta osasta, enkä vieläkään kokopitkinä koska käärin ne muutenkin aina ylös.
Saumasta tuli ihan hauska yksityiskohta, kuvio kun vähän vaihtuu välissä.
Tää Uni-kuosi on kans siitä hauska, että se voi olla melkein kummin päin vain. Halusin kuitenki jättää nuo mustat, mulle aluksi ilmapallon näköiset puut, oikein päin. Ehkä se kuuluu niin.


Mekon ompelin oikeesti miehen kummipojan synttäreitä varten, joissa pyörähdettiin tänään, kun ei ollut muka taas mitään päälle laitettavaa. Tuli tästä myös töissäkin käytettävä kampe, nyt kun voin taas siellä mekkoja pitää. Leggingsejä pitäis kyllä ommella lisää myös, mutta printtileggarit mun lyhyissä tolppajaloissa pelottaa.

  
Meillä oli tänään lämmin, mutta illasta vähän kirpakka ilma. Kaivoin matkaan Spotlightin, jota pidinkin koko illan harteilla ja kaulassa, samalla kun neuloin paitaa ja aivastelin.
Joko teillä tuntuu syksy?
🌿

tudiluu!

Saatat myös tykätä näistä

0 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)