No frills cardigan

6.5.20

Tänä keväänä oon saanut valmiiksi jo kaksi isompaa vaatekappaletta. 
Ihan uskomatonta!


No frills cardigan

Puikot 3.75mm, 100cm pyörö + sukkapuikot
Lanka Adlibris baby merino A030 Petroleum melange
Langankulutus 350g
Koko XLVuoden neulelistalla pyörinyt No frills cardigan valmistui 2.5. Neuloin sitä vain kuukauden, mikä on mulle älytön saavutus. Käytin kaikki mulla olleet baby merinot tähän eli 7 kerää. Sain niillä itselleni (157cm) sopivan pituisen, puoleen reiteen olevan neuletakin. Taskut jätin pois kokonaan. Puikot vaihdoin ohjeessa olleen 4mm sijaan inasen pienempiin, koska muuten neuleesta olis tullut liian reikäinen.

Tosi monesti sävellän ohjeita ja teen eri langalla ja puikoilla, tämäkään ei ollut poikkeus. Hihoissa jouduin säveltämään eniten, koska ohjeen mukaisilla mitoilla ja kavennuksilla hihoista olis tullut mulle ainakin 5cm liian pitkät. Resorin aloitin siis aikaisemmin ja tein vain kaksi kavennuskerrosta, jossa sain ylimääräiset silmukat kavennettua pois.


Suunnitelmissa olis neuloa muutama lisää näitä, koska tää takki on mainio ja todella monikäyttöinen. Ehkä jopa viitsisin neuloa yhden tällaisen mustana, jota en yleensä tekis koska musta on värinä ihan kamalaa neulottavaa.

Kahdet sukat jos tekisin, tulis eka bingo!Ootko sä neulonut No frills cardigania tai vastaavasti No frills sweateria?

tudiluu!

Saatat myös tykätä näistä

2 kommenttia

  1. Ihanan näköinen ja niin hyvä käsiala sulla. <3 Kannatti vaihtaa pienempiin puikkoihin. Itse olen harmitellut, kun en ole aina älynnyt vaihtaa pienempiin ja on jäänyt juurikin liian reikäisen oloiseksi neule omalla käsialallani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teresa! ❤️ Pienemmät puikot todellakin oli se juju, takista tuli oikein sopiva 😊

      Poista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)