Petty Harbour

13.8.20

 Hei pitkästä aikaa! 

Toivottavasti teillä on ollut ihana kesä. Mä oon pitänyt blogissa hiljaiseloa, kuten joka kesä, kun neulomisesta ei meinaa tulla mitään. Kesät mä suunnittelen syksyn neuleita ja täyttelen varastoja, eikä tämäkään vuosi ollut siinä poikkeus.


Heinäkuussa me vierailtiin mun pikkusiskon luona Tampereella. Mikä ihana tekosyy poiketa melkein kulttimaineeseen nousseessa nurjassa Tampereen Kalevassa. Ja se on suosittu lankakauppa ihan syystä. Superihana ja avulias henkilökunta, upea valikoima ja nurjan oman tuotannon sukkalangat oli ihan omiaan saamaan pään pyörälle. Nurjan lisäksi poikkesin Lankamaailmassa ostamassa sopivasti alennuksesta paidallisen Arwettaa, että saan joko uuden Southampton Softin tai Sari Nordlundin suunnitteleman Poet sweaterin puikoille. Toisaalta haluaisin vaihtaa mallia ja neuloa Poet sweaterin, jotta olis vaihtelevuutta paidoissa eikä vaan sitä samaa mallia eri väreissä. Nurjan omista langoista mies ihastui syvän violettiin merino sockiin nimeltä ametisti. Siitä mä lupasin neuloa hänelle sukat. Jäipä sitä 36g ylikin, että mä saan neuloa itselle siitä raitasukat. En malta odottaa! Yks mun ihanista IG-seuraajista myi mulle kerän valkoista Arwettaa, kun sitä etsin omia sukkiani varten.

Malliksi miehen sukkiin sain seuraajiltani ehdotuksena Petty Harbourin ja siihen mä ihastuin. Todella helppo malli seurata ja muistaa, periaatteessa se on broken rib-joustinta. Sukat valmistui vähän reilu kahdessa päivässä, tosin taisin neuloa melkein yötä päivää.

Petty Harbour

Puikot 2½mm

Silmukoita 68s

Lanka Nurja merino sock, väri ametisti

Langankulutus 76g

Koko 43-44

Lanka oli superihana ja joutuisa neuloa. Sukkien kastelun jälkeen langasta tuli ihanan pehmeä ja sukat tuntuu ihanalta ihoa vasten. Ennen pingotusta väänsin miehen koossa sukkablokit, jotta jatkossa kuvaaminen sekä blokkaaminen olisi helpompaa.

Näillä sukilla saan rastitettua neulebingoon kohdan uusi lanka!

Ootko sä neulonut tänä kesänä?

tudiluu!

Saatat myös tykätä näistä

2 kommenttia

  1. Ihanat sukat! Kesä meni täälläkin aika lailla blogitaukoa pitäen. Tervetuloa takaisin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kesällä on hyvä ladata akkuja ja pitää välillä vähän taukoa! Kiitos, kiva olla takas 😊

      Poista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)