Poet

25.8.20

Southampton soft-paidasta jäi vähän yli oravanpunaista arwettaa ja halusin käyttää ne joihinkin ihaniin sukkiin. Sukkien teko hautui takaraivossa hyvän tovin, ennen kuin löysin sopivan mallin. Päädyin Sari Nordlundin suunnittelemiin Poet-sukkiin.


Mua harmittaa, et koska mulla on niin korkea jalkapöytä, monet sukat kirraa inhottavasti tosta keskeltä. Nämäkään sukat ei ole siinä poikkeus. Lisäksi sukkien 60s ei ihan riitä mun jalkaan, sukan saa just ja just puettua, vaikka mulla on siro 38 lättäjalka, eikä käsiala ole yhtään tiukka. 


Poet

Puikot 2½mm

Silmukoita 60s.

Lanka Filcolana Arwetta 352 red squirrel

Langankulutus 56g

Koko 37-38


Aloitin nää sukat kotiintulomatkalla Tampereelta. Kuvio oli mukavaa haastetta, ei tätä millään voinut oppia muistamaan ulkoa. Sukat on muodossaan noin kauniisti ilman blokkeja, koska ne on olleet niissä noin kuukauden odottamassa kuvia ja käyttöönottoa. Nää sukat valmistui tasan kuukaudessa 4.7.-4.8., ajoittain kärsin innostuksen puutteesta näitä neuloessa. Lopputulos on kaunis, mutta näyttää mun jalassa hieman ylivenyneeltä.

Ohjeesta poiketen (yllättyneet käsi ylös) neuloin tavallisen vahvistetun kantapään. En muista sävelsinkö omiani muualla sukissa. Kärjen päättelin kitchener stitchillä, jota oon alkanut suosimaan viimeisimmissä neulomissani sukissa aika huolella. Se säästää ehkä jopa vähän lankaakin.

Neulebingoon Poet pääsi kohtaan hittineule, koska onhan nää sukat nyt somessa olleet esillä ihan toistuvasti. Ansaitusti kyllä, koska kauniithan nämä on. En ottanut vielä helppoja pois ja näpänny vaan tosta yhtiä jos toisiakin sukkia, koska joulu on tulossa. :D

Ootko sä neulonut Poet sukkia?

tudiluu!

Saatat myös tykätä näistä

4 kommenttia

 1. Onpa kiva malli ja väri sopii niihin hyvin. Tuli mieleen ruska-aika <3 Mukavaa keskiviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä tuli kyllä kauteen sopivat ruskasukat, kiitos Liisa! 😊❤️

   Poista
 2. Miten ihmeessä en ole törmännyt moiseen somehittiin vielä? Ihan uusi tuttavuus koko Poet. Mutta mielestäni ovat kyllä todella kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva, että törmäsit niihin nyt! 😊 Nää on olleet koko kesän ainaki mun someseurattavien yks neulotuimmista sukista ja itseasiassa tää Poet on nimi sarjalle erilaisia neuleita. Löytyy sukkien lisäksi kahden mallista paitaa ja pari päivää sitten julkaistiin ohje myös huiviin. ❤️

   Poista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)