cotton candy swirl

21.7.15

Inhoan FBn villasukkaryhmien buumeja. Tällä kertaa on kova huuto "räsymattosukista" valmiiksi raidottuvilla langoilla. Voi. Jumalauta. Sentään. 
Örk.
Eihän tämä sinällään mun persettäni kutita, annan olla omassa arvossaan, en kommentoi, en huutele. Mutta kun tuppaa ärsyttään, kun niitä on pakko tehdä. 

Kaikesta tästä ärsytyksestä huolimatta ihme on tapahtunut. Kyllä! Sain ekat sukat tälle kesälle valmiiksi. Itse viimeksi värjätyistä langoista valmistui omasta mielestä ihanimman väriyhdistelmän omaava pari. 
Nimi ja malli on tälle  räsymattobuumiin sopivalle värioksennukselle osuva ja oon aivan täysin rakastunut. Jeejee, baby cotton!


Cotton Candy Swirl
nilkkasukat


Puikot 3mm
Silmukoita 50 (12 & 13/puikko)
Lanka Nalle, itse värjätty
Langanmenekki 43g
Koko 37,5

Jalkapöydän kuvio tulee helposti ja näppärästi; 
II. ja III. puikoilla 2 nurin, 4 oikein * 
Nurjaa silmukkaa siirretään aina yhdellä eteen/taaksepäin. 
Minun sukat on peilikuvat toisilleen.

Kantapää on ainaoikeaa.
Kiitos kuvista Veera Y.


Mikäs lanka otetaan seuraavaksi puikoille?

tudiluu!


Saatat myös tykätä näistä

5 kommenttia

 1. Haha! Jaan täysin ahdistuksen neulebuumeista! :D Mutta sukat on ihanaa hattaraa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan jotaki kauheaa tuo neulebuumi, hyh :D kiitoksia! Hattarasukat on parhaat!

   Poista
 2. Minä oon neulonut jo vuosia raitasukkia kahdella eri raitalangalla tai liukuvärjätyllä raidoittaen ja tykkään niistä kyllä, mutta kieltämättä meni maku, kun FB:n neulontaryhmissä niitä neuloo nyt sitten kaikki..

  En aina enää edes julkaise sukkakuviani yhdessä ryhmässä, koska pelkään että sitten kaikki alkaa neuloa samanlaisia ja se vaan jotenkin ärsyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei niinkään ärsytä, että joku tekis samanlaisia sukkia kun minä, mutta just nuo buumit raivostuttaa. Itse oon myös joihinki niistä sortunu, mut ikinä enää en julkaise sukkakuvia esim "voihan villasukka"-ryhmässä vaan pidän ne itselläni, tai täällä :D Joten, I feel you.

   Poista
  2. Joo, siis ei muakaan se haittaa jos joku muu neuloo samat jutut ku minä, mutta kun sitten kun yks tai kaks neuloo, niin hetken päästä neuloo kaikki ja se buumi sitten tavallaan "pilaa" koko mallin eikä mua huvita enää neuloa niitä vaikka aiemmin olisin mallista tykännyt.

   Poista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)