mallo

21.9.15

Pinterest-haaste
1

Uusi tekniikka


Minä hirveen vähän käytän vaahtokarkkeja leipomisessa. Ensinäki, voi jumalauta ne tahamaa, en oikein siksi niistä välitä. Yksinään ja kaakaossa ne menee kyllä (liian äkkiä).

Nyt kuitenki halusin tehä jotaki outoa ja hassua ekana työnä, eli DIY Mallo cupseja.
Mallo cup on amerikkalainen suklaakonvehti, jonka sisällä on vaahtokarkkimassaa. 

Easy Homemade Mallo Cups. - How Sweet It Is:
Pinterest-versio
ja tässä mun versio
En panostanu ulkonäköön liiaksikaan, pinna oli tarpeeksi kireällä vaahtokarkkirävellyksen kanssa. :D Sulatetun vaahtokarkin saa co-operoimaan kun lissäät sinne teelusikan, kaks, vettä ja sekotat. Siitä tulee levittyvämpää ja sen kanssa voi työskennellä kauemmin, mikrotettu vaahtokarkki kun ei ole armollinen vaan jämähtää heti. Se kyllä jämähtää yhtä hyvin jääkaapissa sitten taas oikeaan muotoonsa, joten veden lisäämistä ei kannata pelätä.

Samalla, nämon liian makkeita, yh.

Saatat myös tykätä näistä

3 kommenttia

  1. Onpas ihanan näköisiä! :D Kokeilemisen arvoinen resepti varmasti, vaikka en minäkään vaahtokarkeista leivonnassa tykkää! :)

    VastaaPoista
  2. kylläpäs herahti vesi kielelle vaikken vaahtokarkkien ylin ystävä olekkaan, jospa minäkin tas huomenna vähän jotain leipoisin kun viimein koittaa vapaat *herkkuja olenkin ansainnut kun yhdeksän päivän työrupeamaan on kuulunut yksi vapaapäivä ^_^

    VastaaPoista
  3. Kokeilemisen arvoinen kyllä, jos suklaasta tykkää. :) Kannattaa muistaa ton vaahtokarkin kanssa kuitenki lyhyet, miedot mikrotusajat ja lisätä vettä, että massasta saa juoksevampaa!

    VastaaPoista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)