voisin ottaa susta kiinni ja pyytää jäämään vielä hetkeksi

23.9.15Oma rauha ja kiva musiikki. Hellu lähti töihin, joten oli hyvä hetki nauttia. Toisin sanoen imuroija ja pyyhkiä pölyjä. Taisin tänään polttaa ensimmäistä kertaa koko syksylle kynttilöitä. Mulla oli kyllä aivan täydellinen aiheki sille.

Mulla ei oo ollu olohuoneessa sohvapöytää ainakaan kahteen, jopa kolmeen vuoteen. Miksikä? No ku ei oo vaan löytyny. Oon halunnu arkkupöyvän, mutta nykysessä asunnossa se olis liian tilaa vievä ratkasu, toisessa asunnossa sitten. Olisin myös kelpuuttanu tänne Lack-apupöydän pienen tuunauksen jälkeen, mut en löytäny. Voitteko kuvitella? 

Ootte aika kauan jo katellu täällä blogissa kuvia, joissa on semmonen ihana vanha kulahtanu lauta, jota käytän kuvaustaustana. No, kuvaustaustana sen laudan työt on tältä osin ohi, koska tein siitä meille pöydän. Se on oikeasti ollu entisessä elämässään kaivon kansi äitin rivarin takapihalla. Nykyään toinen puolisko on äitillä ja toinen mulla. 
Tuhosin samalla vähän vanhaa jakkaraaki. Onhan ne jalat ihan älyttömän rumat, mutta ne välttää, koska halusin vaan nyt nopeasti jonku pöydän tunnelmointiin :D


Vielä joku päivä teen sille oikeat, sopivat jalat, mutta se päivä ei ole (materiaalin puutteen vuoksi) tänään.

Mut onhan se aika ihana. Tän pöydän nimi on Kiikkara.

:)

Saatat myös tykätä näistä

0 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)