jee, jee, nallet rulaa!

22.4.16


Muistatte varmaan, kun puhuin aikasemmin mökkisukkaoperaatiosta? 
Ekat siihen kuuluvat sukat on nyt valmiina. Puikoilta tippu uudemmalla, pienemmällä karhukuviolla varustetut nallesukat, jotka meni hellun serkulle.

Tämä sama kuvio sopii 3 mm:n puikoilla tai pienemmillä lapasiin neulottavaksi, 3½ tai 4mm sopii sukkiin. Mun käsiala on aina ollu suht nafti kirjoneuleen kanssa, oon koittanu opetella siinä joustavuuteen ja tasaseen käsialaan ja omasta mielestä onnistuinki siinä nyt todella hyvin.

Puikot 3½mm
Silmukoita 48 (12 s/puikko)
Lanka 7 veljestä musta, okra, punainen
Langanmenekki 103 g
Koko 42-43Höyrytin sukat suuressa lävikössä kiehuvan vesikattilan päällä, koska iski laiskuus ja silityslauta toimii tällä hetkellä pyykkien lajittelualustana. Toimi ihan yhtä hyvin, ellei paremmin. Annoin niiden marinoitua siellä niin kauan, ku höyryä tuli. Sitten vaan venyttely muotoon ja tuolin selkänojalle kuivumaan.


Tein nallen pitäjään nähden väärinpäin ja tassut jalkapohjiin peilikuvina, jotta ne simulois mahdollisimman oikeanlaisesti varpaita.


Suu on silmukoitu neulan kanssa jälkeenpäin.


Miljan oli pakko päästä kans taas kuvaan mukaan. Linssilude.

Saatat myös tykätä näistä

2 kommenttia

  1. Ihan loistava tuo tassu tuolla pohjassa! Mietin itekin karhuja tehdessä et ois kiva laittaa lapaan vasta kuva ja joku tassu pohjaan, mutta kaikki tassukuvat jotka eteen tuli oli koiran ja kissan ym. pikkusia :D En sitten itse jaksanu alkaa säätää joten tein nallet tuplana varteen :D Aivan ihanat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt on valmis kirjoneulekuva vastapuoleenki! ;) ite kans huomasin että ei ollu oikeasti oikeaa karhun tassun kuvaa, joten päätin tehä semmosen muitaki ajatellen. Kiitos! <3

      Poista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)