söpö matto, itekkö tehit?

12.4.16

Yks päivä kysyin, voiko "aikuiseen" kotiin tuua värejä jotka näyttää lastenhuoneesta revityiltä. Kuulemma voi.

Tästä rohkaistuneena uskalsin tuoda uuden maton kotiin asti. Sain sen lattiaanki. Ja kuvattua.
Koirat tykästy pitkään matottomana olleeseen, keittiön vilkkaimpaan kahteen neliöön kovasti, eikä niitä saanukaan ennää uuen maton päältä lähtemään. Jotain kokoustakin siinä pitivät mokomat maaten, kun kävin hetken kameran kanssa pois.


Tänään oli viiminen opiston kurssipäivä, jonka kunniaksi yksi rouva oli tehny ihanan mangojuustokakun ja minä sain solmittua molempien mattojen hapsut. Toisen sain kotiin, toinen lähti näyttelyyn ja sen saan takaisin viikon päästä.


Siitä tuli kovin suloinen. Raitoihin ja niiden järjestykseen päädyttiin Veeran kanssa, kun pyöriteltiin kudekeriä lattialla. Pari eri variaatiotakin oli, mutta tämä oli molempien silmään paras. 


Kuteina on monta eri laatua. Uutta ja vanhaa, kaikki trikoota. Grafiitinharmaa ja valkoinen on molemmat Päivin kudepuodin tasalaatuista trikoota, haalea persikka ja kirkas neonlohi tilattuja Finn texomerilta. Vaaleanharmaa on jotain vanhaa kotimaista värjättyä kudetta, jonka sain melkein kaikki loput upotettua tähän. 

Keinovalo vääristää värejä melkosesti, harmittaa.Mokomat pikkaraiset, ilosina uudesta matosta. Onpahan alusta mille oksentaa!


Odotan lauantaita ko kuuta nousevaa, koska sillon messuillaan Rovaniemen maisemissa Kädentaidot-messuilla! Ne on useamman vuoden olleet Lapin suunnalta poissa, joten oon tosi ilonen, että non saatu tänne takasin. Tarjontaa odotan vähintäänki mielenkiinnolla, tuttujen näkemistä ilolla ja malttamattomana. 
Oleksieki sielä?

tudiluu!

Saatat myös tykätä näistä

4 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)